פורסם 2004 ביולי 1321 שנים זוהי ההתחלה של המוד שלי צבעתי את הפאנל הקדמי אני רוצה להוסיף גם אדום וכתום בחריצים אני חדש וזו הפעם הראשונה שלי אני רוצה לקבל הרבה הערות בונות דרך אגב יצא לי קצת בעעעעעעעעע : ותגידו גם איך לצבוע או להוסיף לדלתות שבנתיים לא צבעתי אותן או לשנות משהו מהפאנל הקדמי.... http://www.pbase.com/image/31311547 הלינק עובד עכשיו... איזה אתרים יש לאלבומי תמונות באינטרנט חוץ מ-pbas ???
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מזל טוב על המוד הראשון, אבל:We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים ממש ממש יפה אהבתי תכחול הזה וגם את הצביעה היחודיתאבל מה שלא טוב זה האיכות של התמונותוהאדום עם הכחולזה פשוט לא הולך ביחד
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כבר הספקתי לראות את ה BEFORE ואז: The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer פשוט תעלה את זה כאן לפורום (כשאתה רושם תגובה, additional options מימין)
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הקבצים גדולים מדי לפה.....אז תקטין אותם, גם ככה האיכות לא משהו.או שתעלה ל pbase.com
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים בנוגע למוד שלך אז לא לטעמי צבעים לא קשורים אחד לשני של הכוננים.ובנוגע לאתר להעלאת קבצי תמונות ם אז www.jugend.co.il
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים חחחחחחחחחח... "בעעעעעעעעעע"לדעתי האדום לא מתאים כל כך... תנסה אולי צבע כסף במקום?ד"א, עם מה צבעת את המארז ככה?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר צבעתי את המארז בצבכע כחול כהה ואז עשיתי חצי שכבה של לבן-לאמבטיות ולמקררים... לך תביןואני לא רוצה לצבוע לכסף כי זה הצבע המקורי של המארזועוד שאלה חיברתי הכול בחזרה- הUSB הכפתורים הכל תקין חות מהלדים אלו לדים קטנים שהיו מחוברים עם סיליקןן לא הצלחתי להחזיר אותם אז הדבקתי אותם במארזד"א מישהו יודע איך מוציאים את הגג?http://www.pbase.com/image/31330849אלו לא ברגים למברג פיליפס או שטוח זה עידול לא נראה לי שזה ניתן לפתיחה
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים במחשב השני יש לי מארז כמו שלך. זה ניתן לפתיחה.. יש לך ככל הנראה ברגים בצד, או קליפסים, או שאתה אמור פשוט למשוך את גג המארז לכיוון אחורי המארז. אם לא יעזור תגיד לי. ובנוגע לצבע: הצבע המקורי של המארז הזה הוא כסוף. חבל שצבעת לכחול, לך תדע איך תוריד את זה. לפי דעתי תנסה לגרד את הצבע עם נייר שיוף. ואז תצבע עם צבע לפלסטיק. מקווה שעזרתי ;D
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים אלו ניטים. יש דרך להוריד אותם אבל לא להחזיר אותם.אתה צריך לקחת מקדחה ומקדח דק ולקדוח בדיוק במרכז הניט. מה שיוציא אותו החוצה, ואתה תוכל להוריד את הגג. להחזיר את הגג תיהיה צרריך עם ברגים אחרים ואומים שיחזיקו אותם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.