עבור לתוכן

קניתי את המארז ALIEN ויש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

האלן חבר'ה ויום טוב...

אני מתלבט לאחרונה לגבי מארז...

בהתחלה חשבתי על ה Antec 1000 AMG עם החלון: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183

אחרי זה החלטתי שלא כי הוא לא מאלומיניום והוא גם קצת יקר בשביל העובדה שהוא סתם Chieftec בווארציה טיפה שונה.

עכשיו אני מתלבט בין ה Supertalent לבין ה Alien של A-top

Alien:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1539&catcode=348

SuperTalent:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1481&catcode=344

עכשיו ה אליין נראה ממש טוב, אבל גם מגיע עם ספק ג'נריק 400W שהוא חביב, חוץ מזה הוא גם יותר יקר ונראה לי שהמגירת כוננים שלו די בעייטית.

הסופרטאלנט מגיע בצבעים קצת יותר מזעזעים הוא יותר זול ומגיע בלי ספק.

האליין נראה לי יותר שקט וגם מגניב כי יש לו מאוררי לדים, שלדופרטאלנט אין, וגם פחות מאוררים (5 לעומת 3).

שפכו מידע מניסיונכם האישי, או מדברים שאתם יודעים, אני ישמח לשמוע רגע לפני הקניה. 8)

פורסם

המאוררים של הסופרטלנט רועשים לדעתי עדיף הA-TOP אבל בקש זיכוי על הספק וקנה אם ספק איכותי

לסופרטלנט 5 מאוררים 80MM לA-TOP יש 4 מאוררים 1X 120MM/3X 80MM ומקום לעוד 80MM

פורסם
  • מחבר

טוב, בכל מקרה נראה לי שאני יקח את ה A-TOP אליין, פשוט מוצר מדהים מכל הבחינות...

הבעיה שנועה מחשבים (החנות שבה אני קונה) לא מוכנה לזקות על הספק, לא כזדה קריטי, תמיד טוב שיש עוד איזה ספק בבית... ;)

אני מקווה לקבל אותו מחר, ד"א מה אתם חושבים יותר יפה, שחור או אפור ? (נראה לי שחור :P)

פורסם

זה לא ממש עניין של מה יותר יפה זה תלוי בצבע של הכוננים

אם יש לך כוננים לבנים זה ישתלב טוב אם אפור,אם יש לך כוננים שחורים זה ישתלב טוב אם שחור

בטוח אתה יכול למצוא חנות אם המארז הזה שתסכים לזיכוי :D

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אל תשכח שיש דלת אז ככה שזה לא ממש משנה איזה צבע יש לך לכוננים כי לא רואים אותם... :o

חוץ מזה לגבי הזיכוי זה בעיה, כי כבר יש לי שם זיכוי של 200 ש"ח על משהו שהחזרתי ואני חייב לנצל את זה שם.. :-\

פורסם
  • מחבר

אז היום סוף סוף קניתי את ה Alien של A-Top...

מה אני יגיד, מארז מאד מאד מאד יפה !!! 8) 8) 8)

שקט יחסית, שוב, יפה (כבר אמרתי)

מאד גדול מאד מרווח...

רק המגירה שם של הארדיסקים זה זה הדבר הכי מפגר שאפשר לחשוב עליו כי עכשיו אני חיברתי את שתי הארדיסקים שלי על אותו ערוץ (כי הקבל לא מגיע) ואת הצורב וה DVD על אותו ערוץ...

עכשיו הווינדוס עולה הרבה יותר לאט !!, בצורה משמעותית מאד...

אני צריך לקנות עכשיו כבלים ארוכים יותר, אם יש דבר כזה בכלל...

חוץ מזה מארז באמת מרשים, מאד מרווח ומאד גדול !

מומץ בחום, רק חבל שאין לי מצלמה אחרת הייתם רואים איך הכל פה זוהר ! ;D

פורסם
  • מחבר

אז ככה אתמול בשעה טובה קיבלתי את ה A-Top ALien בצבע שחור :-)

עכשיו אחרי הרכבה (שלקחה הרבה זמן ואפילו הייתה מייגעת) שמתי לב לכמה דברים שלא היו ברורים:

א. ליד המאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה יש כפתור קטן שיוצא מנו שתי חוטים בצבע שחור ולבן (אחד שחור אחד לבן) ובקצה שלו יש פלסטיק שרשום עליו Chasis, לא הבנתי למה זה ?

ב. בכל הביקורות שראיתי הבקר טמפ' שיש במארז מציג את הטמפ' בצלסיוס ודווקא אצלי זה בפרנהייט, למה ??

ג.כל רעיון המגירה של ההארדיסקים שם ממש דפוק כי עכשיו הכבלים לא מגיעים לי אז נאלצתי לחבר את שני הארדיסקים באותו ערוץ ואת הצוב וה DVD באותו ערוץ, אז רציתי לשאול אם יש כבלי IDE ארוכים יותר, רגילים ומעוגלים ?

חוץ מזה ההתרשמות הכללית שלי מהמארז היא טובה מאד, גם הספק שלו די טוב.

תודה לכל מי שיענה ! 8)

פורסם

למה פתחת דיון חדש?

איחדתי את הדיונים.

כמו כן דאג לשנות את האווטאר שלך בהתאם לחוקי הפורום:

חתימה ויזואלית (תמונה) תוגבל לגודל של 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר.

גם ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) יוגבל לגודל של 100x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר.

פורסם

מצטרף לשאלה... לאן לחבר את הכבל chasis (כעיקרון זה לתושבת.... אבל עדיין לא הבנתי איפה)......

תודה !!

פורסם
  • מחבר

למה פתחת דיון חדש?

איחדתי את הדיונים.

כי אף אחד לא נכנס לדיטון הקודם והדיון הזה שונה מהדיון הקודם לכן חשבתי לפתוח חדש...

לגבי האווטאר ראה את העניין כמסודר...

פורסם

לגבי האווטאר ראה את העניין כמסודר...

חחחחחחח ;D

פורסם

Mishmish, מה הבעיה?

למה היית צריך להגיב כמו שהגבת?

The-Fox - תודה. ;)

פורסם

היה לו אווטאר של למבורגיני יותר גדול מהקודם .... עכשיו הוא הקטין את האורגינל.... בגלל זה צחקתי

פורסם

והוא עשה נכון.

למה אתה צוחק בגלל זה?

(שאלה רטורטית)

פורסם
  • מחבר

טוב בסה"כ עשיתי כמה ניסויים על האוואטר ;D

עכשיו סידרתי את זה...

חוץ מזה אתם סתם סוטים מן הנושא, אין פה מישהו עם המארז הזה שיודע מה זה מתג הזה ולמה המעלות מוצגות אצלי בפרנהייט ?!?! :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים