עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הכבל של הספק כוח (השחור) התחיל לעלות עשן. זה יגרום לי לנזק במחשב?

Featured Replies

פורסם

חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום.

ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף.

למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב?

יש לי מה לדאוג לגביי זה?

פורסם

גבר תקשיר ותלמד במחשבים אין שני דרכים ! עם המחשב פועל והכל בסדר איתו אז אין לך מה לדאוג ... אם משהו היה נפגע הוא לא היה פועל 8)

פורסם

יש 3 אפשרויות : השקע דפוק, הכבל דפוק הספק דפוק. אם עכשיו הכל עובד כמו שצריך אז זה ככל הנרה הכבל.

אם הוא עוד הפעם יתחיל להשרף כדאי מאוד שתציץ בתוך השקע לבדוק שחיברת הכל טוב. (עדיף שתעשה את זה

כבר עכשיו, כי אם זה השקע אז בפפעם הבאה זה הספק שיישרף ולא החוט. Hey, better safe then sorry)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמפצל של החשמל (מה שמביא לי עוד תקעים לשים בהם עוד שקעים) היה מקולקל אז החלפתי אותו וליתר ביטחון גם החלפתי את הכבל של הסק כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.