פורסם 2004 ביולי 1321 שנים ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אני אוהב הכי הרבה את ה MSN MESSENGER כי הוא הכי נוח ויש לי שם את החברים שלי (חסרים כמה אבל לא נורא)ה ICQ נחמד אבל אני הכי הרבה אוהב את המאסנג'ר.לפותח הת'רד: עדיף שתשנה את הכותרת ל "תוכנת המסרים האהובה עליכם" או משהו כזה...
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים כולם מעדיפים מסנג'ר על ICQ....... :) לא, ממש לא..... ובכל מקרה, הסקר הזה לא משהו. יש שם תוכנות מסוגים שונים: איך אפשר להשוות בין מסנג'ר או ICQ למשל, לסקייפ? או טריליאן, שזה בכלל משהו שמאגד בתוכו כמה מהדברים האחרים?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים הדבר הכי מעצבן בMsn Messenger זה שאי אפשר לשלוח הודעות למישהו שהוא לא מחובר.כמובן זה נשלח לו לדואר שהוא לא מחובר. אבל בICQ ההודעה נשלחת
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים איזה באגים מצאת באיי סי קיו החדש... ??? :-\..... אחלה תוכנה..... ולהעיד על כך.... היא הכי נפוצה בעולם..... מה עוד ?!!?!!?!
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים איזה באגים מצאת באיי סי קיו החדש... Huh Undecided..... אחלה תוכנה..... ולהעיד על כך.... היא הכי נפוצה בעולם..... מה עוד ?!!?!!?!באמריקה ICQ ממש לא נפוצה. המסנג'ר והyahoo messenger שולטים שם. ולדעתי הMSN הרבה יותר טובה מהICQ. חבל שהICQ שולטים כל כך חזק בארץ.
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים באמריקה ICQ ממש לא נפוצה. המסנג'ר והyahoo messenger שולטים שם. ולדעתי הMSN הרבה יותר טובה מהICQ. חבל שהICQ שולטים כל כך חזק בארץ.מה עם AOM AIM?זה פשוט תוכנות שבאות עם השירותי אינטרנט שם.או שחברות מסוימות (מייקרוסופט למסנג'ר ויאהו) מכניסות קישורים למוצרים שלהן לכלמיני מוצרים אחרים-למשל במצלמת רשת שלי של לוג'יטק יש קישור להורדה של שני הדברים האלה.יחסית לתוכנה בלי פרסום ICQ זה מאוד מאוד נפוץ.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר איך אפשר להשוות בין מסנג'ר או ICQ למשל, לסקייפ?או טריליאן, שזה בכלל משהו שמאגד בתוכו כמה מהדברים האחרים?מה זה משנה מה זה מאגד? השאלה היא איזו תוכנה אתה מעדיף, באיזו תוכנה אתה משתמש בפועל הכי הרבה
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים זה כן משנה, כיאם אני משתמש בטרילאן או משהו דומה, ומדבר בו זמנית ב-ICQ ומסנג'ר?אז מה לסמן בסקר? ICQ, מסנג'ר או טריליאן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.