פורסם 2004 ביולי 1321 שנים גייב ניואל, מנהל בחברה, הסביר כי דרישות הבסיס כוללות מעבד 1.2 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 256 מגה, וכרטיס גרפי DirectX 7. לעומת זאת, הדרישות המומלצות הן מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, זכרון פנימי של 512 מגה, ותמיכה ב-DirectX 9http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32679נקווה שזה יעבוד במחשב שלי
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים באסה לחבר שלי....שידרג את המחשב שלו כי הוא חשב הHL2 לא יעבוד עליו.....משהו אומר לי שזה ישתנה עד שהמשחק יצא כי זה ממש דרישות נמוכות.....
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים זה אומר שהמשחק יעבוד גם על המחשב המזדקן שלי AMD Athlon 1333mhz 512DDR Ram 266mhz GeForce2 GTS PRO 64MB ~~~~~ חחחח
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים באסה לחבר שלי....שידרג את המחשב שלו כי הוא חשב הHL2 לא יעבוד עליו.....משהו אומר לי שזה ישתנה עד שהמשחק יצא כי זה ממש דרישות נמוכות.....להזכירכם, גם HL הראשון היה גמיש ביותר ורץ כמעט על כל מערכת מחשב שהיתה כשיצא, מדוע שזה יהיה שונה כאן? VALVE הוכיחו את עצמם ככותבי מנוע מעולה ולכן אין לי ספק שהדרישות האלו הן נכונות(אני מתערב שגם על פנטיום 3 עם כרטיס מסך טוב זה ירוץ)השאלה היחידה שאני שואל, עד כמה נכונה העובדה שעל כרטיסי RADEON ירוץ יותר טוב? האם זו רק פירסומת(שותפות עיסקית) או שיש אמת בדברים? אני מניח שבנצ'מרקים עתידיים יענו על השאלה הזו ...
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אז אל המחשב שלי זה יעבוד טוב יופי!! AMD 2500+ MOBILE שאני צריך לקבל VOLCANO 12 לקירור 512מגה זיכרון DDR333 שעובד עכשיו ב-400 אם תיזמונים 2.5\3\3\8 די טוב לא?? אם מתח 2.9 9700פרו שכרגע באוברקלוק ל-360@368 בלי קירור לזיכרון זה היה רק 337 יותר והוא היה ניצקע פשוט חח דרך אגב מישהו יודע כמה מקום יקח HL2 ו-DOOM3 ?? והמחשב שיש לי עכשיו כנראה יספיק למשחק אל הגדרות גבוהות אם AA4X וכמובן AF4X ...
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הדבר מוכיח את הטענה שלי שוב ושוב : אין טעם לקנות מחשב חדש - זה הכל שטיפת מוח של השוקהמחשב שלי בן שנתיים ועד היום מריץ הכל טוב, אפילו את FAR CRY...לא יוצא שום משחק שמצדיק קניה של AMD Athlon 64 ושל geforce 6800U או משהו כזה
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אני לא בטוח שהוא ירוץ על GF 4 MXירוץ כמעט בטוח.רשום שם שהמשחק צריך כרטיס מסך מדור ה-DIRETX7 אני כמעט בטוח שה-GF MX הוא כזה
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הדבר מוכיח את הטענה שלי שוב ושוב : אין טעם לקנות מחשב חדש - זה הכל שטיפת מוח של השוק המחשב שלי בן שנתיים ועד היום מריץ הכל טוב, אפילו את FAR CRY... לא יוצא שום משחק שמצדיק קניה של AMD Athlon 64 ושל geforce 6800U או משהו כזה ברור שאין טעם לקנות מחשב חדש...הנה עובדה , רואים את הדרישות לכל המהססים למיניהם שחושבים שהדרישות הם לא באמת כמו שאמרו - למה שמנהל בחברה יגיד סתם דברים לא מבוססים?!
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים הדבר מוכיח את הטענה שלי שוב ושוב : אין טעם לקנות מחשב חדש - זה הכל שטיפת מוח של השוקהמחשב שלי בן שנתיים ועד היום מריץ הכל טוב, אפילו את FAR CRY...לא יוצא שום משחק שמצדיק קניה של AMD Athlon 64 ושל geforce 6800U או משהו כזהזה הכל יחסי, יש אנשים שאם הם לא משחקים ב1600X1200 + AA AF MAX הם מתחילים לראות שחור בעיניים ולהתעוורהשאר יהנה מהמשחק, אולי קצת פחות, אבל ישאר בלי חור בארנק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.