פורסם 2002 באפריל 1723 שנים רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים.אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם.תודה וחג עצמאות שמח.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים אז תיקנה את הRADEON 8500LE של ג'יגהבייט הוא מבוסס אותו דבר כמו זה של הרקולס ( אותו דגם) והוא גם יותר טוב לOC והוא אמור לעלות 950 ש''ח פחות או יותר בכל חנות שמכבדת את עצמה ( תיזהר מעשקנים) בגלל תקנות הפורום אסור לי לפרסם כאן שמות אבל אני רק עושה את זה בשבילך : LAMIR ZIGZAG2000 ותחפש עוד מקווה שעזרתי.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר חיפשתי גם את הכרטיס הזה ולא מצאתי אותו בשום חנות. נראה לי שהוא עדיין לא הגיע לארץ...חוץ מזה, איך הפילטרים של הג'יגה-בייט מול ההרקולס (חשובה לי מאוד איכות התמונה של 2D) ?
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים נידמה לי שהפילטרים של הרקולס קצת יותר טובים ממש הבדל קטן ( תקנו אותי אם אני טועה ) והגירסה של ג'יגהבייט אמורה להגיע מאוד בקרוב לארץ עוד החודש נידמה לי אז שווה לחכות קצת.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים הוא הגיע לארץ כבר. לא זוכר באיזו חנות ראיתי אותו. (GIGABYTE)בכל מקרה ל - KOM יש אותו אז תשאל אותו מאיפה
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר גם אני שמעתי שהפילטרים של הרקולס טובים יותר.יש כרטיסים אחרים שלפחות משתווים להרקולס בעניין ?
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר לא הגבלתי את הבחירה לצ'יפסט של ATI.שאלתי באופן כללי - איזה כרטיס שווה להרקולס ההוא מבחינת ביצועים ואיכות הפילטרים.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים אם אני לא טועה אין עדיין את ה-Radeon8500LE של ג'יגהבייט בארץ אלא את ה-8500 הרגיל שלהם.. זה מה שיש ל-Kom וזה עולה בסביבות ה-1500 ש"ח.. והוא טוען שהפילטרים מעולים וכולם סתם מזיינים את השכל עם העליונות של הרקולס.. אני מאמין שהוא צודק למרות שלא ראיתי.. כל עוד זה לא powercolor/Inno3D/palit זה לא יכול להיות משהו שממש אפשר להבחין בו.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים לא אמרתי שהרקולס עליונים והפילטרים של ATI הם באמת מצויינים אלא רק שיש חברות שממש הורסות את זה ( PALIT :AR15: :AR15: :AR15: ממש אסור בתכלית האיסור לקנות דוד שלי קנה אותו וזה ממש מביא לא ביצועים ממוצעים, הוא קנה את הרידאון 8500 הרגיל) ולכן הכי כדאי לקנות רידאונים של ATI הרקולס וGIGABYTE.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר אז אחדד את השאלה.נניח שאני רוצה לקנות מחר בבוקר בארץ כרטיס שיהיה לא פחות טוב מההרקולס ההוא, על מה אתם ממליצים ?וכמו שהערתי - חשובה לי מאוד איכות התמונה בדו-מימד.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים אני מאמין שה-Abit GF3 Ti200 יכול להגיע עם המהרה קלה לרמה של Ti500 ולכן יהיה דיי שווה.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר אתה לא טועה.ה-TI200 נחות משמעותית וה-TI500 נמצא לדעתי בדרגה אחת מעל. הוא גם מתומחר כפול.אין להרקולס באמת מתחרה בדרגת המחיר שלו, שעולה עליו או לפחות משתווה לו ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.