עבור לתוכן

כרטיס מסך (במקום ההרקולס) ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים.

אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם.

תודה וחג עצמאות שמח.

פורסם

אז תיקנה את הRADEON 8500LE של ג'יגהבייט הוא מבוסס אותו דבר כמו זה של הרקולס ( אותו דגם) והוא גם יותר טוב לOC והוא אמור לעלות 950 ש''ח פחות או יותר בכל חנות שמכבדת את עצמה ( תיזהר מעשקנים) בגלל תקנות הפורום אסור לי לפרסם כאן שמות אבל אני רק עושה את זה בשבילך : LAMIR ZIGZAG2000 ותחפש עוד מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי גם את הכרטיס הזה ולא מצאתי אותו בשום חנות. נראה לי שהוא עדיין לא הגיע לארץ...

חוץ מזה, איך הפילטרים של הג'יגה-בייט מול ההרקולס (חשובה לי מאוד איכות התמונה של 2D) ?

פורסם

נידמה לי שהפילטרים של הרקולס קצת יותר טובים ממש הבדל קטן ( תקנו אותי אם אני טועה ) והגירסה של ג'יגהבייט אמורה להגיע מאוד בקרוב לארץ עוד החודש נידמה לי אז שווה לחכות קצת.

פורסם

הוא הגיע לארץ כבר. לא זוכר באיזו חנות ראיתי אותו. (GIGABYTE)

בכל מקרה ל - KOM יש אותו אז תשאל אותו מאיפה

פורסם
  • מחבר

גם אני שמעתי שהפילטרים של הרקולס טובים יותר.

יש כרטיסים אחרים שלפחות משתווים להרקולס בעניין ?

פורסם

הרידאונים 8500LE היחידים שקיימים עכשיו הם של הרקולס ATI וGIGABYTE.

פורסם
  • מחבר

לא הגבלתי את הבחירה לצ'יפסט של ATI.

שאלתי באופן כללי - איזה כרטיס שווה להרקולס ההוא מבחינת ביצועים ואיכות הפילטרים.

פורסם

אם אני לא טועה אין עדיין את ה-Radeon8500LE של ג'יגהבייט בארץ אלא את ה-8500 הרגיל שלהם.. זה מה שיש ל-Kom וזה עולה בסביבות ה-1500 ש"ח.. והוא טוען שהפילטרים מעולים וכולם סתם מזיינים את השכל עם העליונות של הרקולס.. אני מאמין שהוא צודק למרות שלא ראיתי.. כל עוד זה לא powercolor/Inno3D/palit זה לא יכול להיות משהו שממש אפשר להבחין בו.

פורסם

לא אמרתי שהרקולס עליונים והפילטרים של ATI הם באמת מצויינים אלא רק שיש חברות שממש הורסות את זה ( PALIT :AR15: :AR15: :AR15: ממש אסור בתכלית האיסור לקנות דוד שלי קנה אותו וזה ממש מביא לא ביצועים ממוצעים, הוא קנה את הרידאון 8500 הרגיל) ולכן הכי כדאי לקנות רידאונים של ATI הרקולס וGIGABYTE.

פורסם
  • מחבר

אז אחדד את השאלה.

נניח שאני רוצה לקנות מחר בבוקר בארץ כרטיס שיהיה לא פחות טוב מההרקולס ההוא, על מה אתם ממליצים ?

וכמו שהערתי - חשובה לי מאוד איכות התמונה בדו-מימד.

פורסם

אני מאמין שה-Abit GF3 Ti200 יכול להגיע עם המהרה קלה לרמה של Ti500 ולכן יהיה דיי שווה.

פורסם

וגם הTI200 והTI500 של GAINWARD מציגים פילטרים ואיכות גבוהה.

פורסם

אבל הם יותר יקרים אם אני לא טועה..

פורסם
  • מחבר

אתה לא טועה.

ה-TI200 נחות משמעותית וה-TI500 נמצא לדעתי בדרגה אחת מעל. הוא גם מתומחר כפול.

אין להרקולס באמת מתחרה בדרגת המחיר שלו, שעולה עליו או לפחות משתווה לו ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים