פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים קח קאטר ותחתוך אותו על תדאג לא יקרה שום דבר רע וזאת כי לפי התמונה ישנם עוד 2 פלסטיקים ניתפסים כאילו בכל פינה למעלה ולמטה לכן זה עדיו יהיה בסדרבהצלחה ועדינות.. 8)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר בגללכם כמעט הרסתי חלק חשוב במחשב שלי מסתבר שהפלסטיקים הם במקום ברגים שאמורים להחזיק את הכרטיס מסך במקומו במזלי לא שברתי הכל, וברגע האחרון התקשרי לזה שקניתי ממנו את הכרטיס מסך והוא אמר לי שיש מארזים שבהם יש פלסטיקים שפשוט צריך להפעיל כוח וזה עולה למעלה ומכנסיסים את הכרטיס מממ ובאותו זמן היה לי ניתוח ביד ולא יכלתי להפעיל כוח לא משנה במזל הכל הסתדר, רק פעם הבאה בבקשה לא להגיד דברים שאין לכם מושג לגביהם
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר אוי נו זה ממש משנה, הביאו לי הוראה להרוס את הלבנים האלה, בכל מקרה גם אם הייתי מביא תמונה של המארז שלי היו אומרים לי אותו דבר
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים נו זה מארז ג'נרי גם לי יש כזה, פשוט תסובב את הפלסטיק הלבן הזה, תוציא אותו וכל מה שמחובר לשם ישתחרר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.