עבור לתוכן

איך 6800 אולטרה ינוצל במחשב שלי?

Featured Replies

פורסם

2.4

768 DDR

לוח אם אם AGP 8X

80 גיגה!

אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי?

אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס

כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל

ובסוף הוא לא ינוצל טוב!

תודה לעוזרים!

• תגובות 39
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תקנה 6800GT , מציג כמעט אותם ביצועים ועולה הרבה פחות(2500שקל)

יענו , אם אתה משיג 6800ULTRA ב2800שקל , אז תקנה את האולטרה , אבל אם אתה לא מצליח למצוא דיל של פחות מ3100 של חברה טובה , קנה 6800GT , כרטיס סוס.

ועכשיו לשאלתך , הכרטיס לא יציג את מלוא הביצועים שלו , אבל המחשב ינצל אותו טוב מאוד... , תקנה את הכרטיס... , מקסימום בעתיד אם הביצועים לא יספיקו תעשה אוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה לדעת איך יהיו הביצועים שלו

על המחשב שלי?

ה6800 ינוצל 100 אחוז?

כי אני לא רוצה סתם לזרוק 2800 שקל!

פורסם
  • מחבר

תקנה 6800GT , מציג כמעט אותם ביצועים ועולה הרבה פחות(2500שקל)

יענו , אם אתה משיג 6800ULTRA ב2800שקל , אז תקנה את האולטרה , אבל אם אתה לא מצליח למצוא דיל של פחות מ3100 של חברה טובה , קנה 6800GT , כרטיס סוס.

ועכשיו לשאלתך , הכרטיס לא יציג את מלוא הביצועים שלו , אבל המחשב ינצל אותו טוב מאוד... , תקנה את הכרטיס... , מקסימום בעתיד אם הביצועים לא יספיקו תעשה אוברקלוק...

למה לא יציג את מלוא הביצועים בגלל המעבד נכון?
פורסם

כמעט שום מחשב היום לא מסוגל להציג את מלוא הביצועים של הכרטיסים הללו(אם בכלל) , וכן , בעיקר בגלל המעבד... , אבל הוא עדיין ינוצל מעולה , קנה אותו..

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו קטן אם למשל אני יקנה 2.8 אוו

AMD 300 64 BIT

הוא ינוצל הרבה יותר טוב?

ודרך אגב אחלה פורום!

אתם עונים מזה מהר!

פורסם

אם תקנה 2.8 הוא יתן לך שיפור של משהו כמו 10-15אחוז לכל היותר , אם תקנה A64 3000+ הוא יתן לך שיפור של 30-20אחוז...

פורסם
  • מחבר

עד כדאי כך!

30 אחוז!

אז לא שווה לקנות אותו על 2.4?

למשל כמה FPS זה יוסיף לי?

פורסם

שווה לך לקנות , תקנה , ושיהיה לך כסף תשדרג את המעבד\לוח\זיכרון...

פורסם

אם תקנה 2.8 הוא יתן לך שיפור של משהו כמו 10-15אחוז לכל היותר ,  אם תקנה A64 3000+ הוא יתן לך שיפור של 30-20אחוז...

אני חושב שהאחוזים פה קצת מוגזמים אבל העיקרון נכון.

עד לרמה של 3GHZ המעבד מהווה את צוואר הבקבוק עם הכרטיסים החדשים הללו, גם לי יש 2.4 ואני באותה דילמה.

6800ULTRA ב-2800? נשמע לא הגיוני אלא אם כן יש לך גישה למחירי יבואן, מבחינת מחיר ליחס ביצועים אין ספק שה-6800GT הרבה יותר כדאי! (הוא על הכוונת שלי כרגע, בתחילה רציתי X800PRO אבל במבחן הזמן ה-GT הוכיח את עצמו כטוב יותר)

אם אתה בכל זאת מעוניין בכרטיס ברמה של 500$ אז ה-X800XT עדיף, אין לו תמיכה ב-PS3(משהו שכניראה לא ינוצל בדור הנוכחי ואל תיתן את FAR CRY כדוגמה) אבל הוא יותר חזק מה-6800ULTRA, בייחוד כשעוברים את ה-3GHZ עם המעבד, אז הוא פותח פער גדול יותר על כל שאר חבורת כרטיסי העל!!!

פורסם
  • מחבר

שווה לך לקנות , תקנה , ושיהיה לך כסף תשדרג את המעבד\לוח\זיכרון...

לוח אם יש לי טוב של אלברטון קנית בערך ב 700 שקל
פורסם

אין לוח שמתאים לכל מעבד אתה יודע :D

פורסם

מעבד 2.8 ינצל אותו טוב מאוד החדשות היה לא מזמן אתר שבודק את הכרטיסים החדשים על מעבדי AMD ואינטל התוצאה הייתה שכול מעבד מעל 2.8(אינטל) ינצל את הכרטיסים טוב מאוד אני לא זוכר בקשר לAMD.

פורסם

אין לך מספיק זיכרון בשביל לנצל את הכרטיס מסך הזה

פורסם
  • מחבר

אין לך מספיק זיכרון בשביל לנצל את הכרטיס מסך הזה

למה 768 DDR לא מספיק!

אף משחק היום לא דורש מעל 512

רק דום 3 דורש הכי הרבה 768

והלף לייף 2 ר ק 512

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים