פורסם 2004 ביולי 1621 שנים 6800GT + ANTEC/ENERMAX 420W מעל ומעבר!לא צריך ספק כל כך חזק, 420W יסחוב בלי להרגיש בכלל.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים רק אם NVIDIA יציגו עוד דגם עוד יותר חזק (וכמה שיותר חזק, הירידה במחירים יותר גדולה). זה יקרה, אבל לא עד ספטמבר.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר I have a 350W Power suply . I hope it's gona be alright for this card . If it's not enough what's gona happend ? the card will not work at all or just slower then it should be ?And BTW does anyone know where's the cheapest place to buy it online ? The Albertron version .
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים המחשב לא יעלה מן הסתם היה לי אותו קטע שהיה לי 4 מאוררים במארז אם 2 הרדים ושני סידירומים וכמובן הכרטיס שלי 9700 והמחשב לא עלה!! הוא עלה לי רק אחרי שניתקתי 2 מאוררים!
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר yet another Q : I see on the albatron 6800GT that it has two DVI outputs but no CRT ... So what am I suppose to do ? Do they give you a DVI - > CRT Converter ?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים הוא בא עם יציאות DVI ו- VGA, אז אין לך מה לדאוג.לאולטרא אין יציאת VGA, וחוץ ממהיריות השעון זה ההבדל היחיד ביניהם, וככה יש סיכוי ענק שתגיע למהיריות של U כמו כלום (ה- RAM, Mosfets, PCB ומחברי המולקס [2] ושאר היציאות הם בדיוק אותו הדבר).אגב אני קונה מחנות מקומית, אז אין לי מושג איפה קונים בהכי זול, אבל נסה את www.zap.co.il.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים לא נכון ,רוב ה6800GT באים אם DVI+VGA אבל 6800GT של אלבטרון בא אם 2 DVI ובלי VGA ? Do they give you a DVI - > CRT Converteryes they do
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אגב אני קונה מחנות מקומית, אז אין לי מושג איפה קונים בהכי זול, אבל נסה את www.zap.co.il.חחחח זה לא שהוא קונה מארה"ב הא גבר ;Dלדעתי Newegg טובים וגם בכל חנות מקומית תמצא זאת ממש לא בעיה בארה"ב..עריכה:מישהו יכול לתת לי ביקורת שה GT מנצח את הX800 אני פשוט עדיין לא מאמין לזה.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר I've just bought the Albatron 6800GT I've bought it just because of you guys recommanded it , so first thanks and second if this gona be crap in a month from now I'll kick some asses Cost me a good 450 $ plus tax . https://www.ajump.com is the only place I could find it
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מקודם אמרת שיש לך איזה עוד מאתיים דולר להשקיע - הדבר שהכי ישנה לך כרגע זה עוד זיכרון, 512 מגה ממש יהיה הצוואר בקבוק של המערכת. איזה ספק "350W" זה? (חברה+דגם). תתחדש
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים wow 450 $ for the GT?expansivecheck out pricewatch.comor froogle.combut u already bought it so , enjoy it as much as u can , u about a really beasty card.i love the GT card
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים I've just bought the Albatron 6800GT I've bought it just because of you guys recommanded it , so first thanks and second if this gona be crap in a month from now I'll kick some asses Cost me a good 450 $ plus tax . https://www.ajump.com is the only place I could find it תן חוות דעת, אני שוקל לקנות אחד כזה גם כן ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.