עבור לתוכן

הכרטיס הכי שווה ביצועית עד 400 דולר (בארה"ב )

Featured Replies

פורסם

6800GT + ANTEC/ENERMAX 420W

מעל ומעבר!

לא צריך ספק כל כך חזק, 420W יסחוב בלי להרגיש בכלל.

• תגובות 57
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם חושבים שיש מצב לירידה של ~20% במחירי ה 6800 בארה"ב עד ספטמבר?

פורסם

רק אם NVIDIA יציגו עוד דגם עוד יותר חזק (וכמה שיותר חזק, הירידה במחירים יותר גדולה). זה יקרה, אבל לא עד ספטמבר.

פורסם

x800xt

פורסם
  • מחבר

I have a 350W Power suply . I hope it's gona be alright for this card . If it's not enough what's gona happend ? the card will not work at all or just slower then it should be ?

And BTW does anyone know where's the cheapest place to buy it online ? The Albertron version .

פורסם

המחשב לא יעלה מן הסתם היה לי אותו קטע שהיה לי 4 מאוררים במארז אם 2 הרדים ושני סידירומים וכמובן הכרטיס שלי 9700 והמחשב לא עלה!!

הוא עלה לי רק אחרי שניתקתי 2 מאוררים! :P

פורסם
  • מחבר

yet another Q : I see on the albatron 6800GT that it has two DVI outputs but no CRT ... So what am I suppose to do ? Do they give you a DVI - > CRT Converter ?

פורסם

הוא בא עם יציאות DVI ו- VGA, אז אין לך מה לדאוג.

לאולטרא אין יציאת VGA, וחוץ ממהיריות השעון זה ההבדל היחיד ביניהם, וככה יש סיכוי ענק שתגיע למהיריות של U כמו כלום (ה- RAM, Mosfets, PCB ומחברי המולקס [2] ושאר היציאות הם בדיוק אותו הדבר).

אגב אני קונה מחנות מקומית, אז אין לי מושג איפה קונים בהכי זול, אבל נסה את www.zap.co.il.

פורסם

לא נכון ,רוב ה6800GT באים אם DVI+VGA אבל 6800GT של אלבטרון בא אם 2 DVI ובלי VGA

? Do they give you a DVI - > CRT Converter

yes they do

פורסם

אגב אני קונה מחנות מקומית, אז אין לי מושג איפה קונים בהכי זול, אבל נסה את www.zap.co.il.

חחחח זה לא שהוא קונה מארה"ב הא גבר  ;D

לדעתי Newegg טובים וגם בכל חנות מקומית תמצא זאת ממש לא בעיה בארה"ב..

עריכה:

מישהו יכול לתת לי ביקורת שה GT מנצח את הX800 אני פשוט עדיין לא מאמין לזה.

פורסם
  • מחבר

I've just bought the Albatron 6800GT

I've bought it just because of you guys recommanded it , so first thanks and second if this gona be crap in a month from now I'll kick some asses :)

Cost me a good 450 $ plus tax .

https://www.ajump.com is the only place I could find it

פורסם

מקודם אמרת שיש לך איזה עוד מאתיים דולר להשקיע - הדבר שהכי ישנה לך כרגע זה עוד זיכרון, 512 מגה ממש יהיה הצוואר בקבוק של המערכת.

איזה ספק "350W" זה? (חברה+דגם).

תתחדש ;)

פורסם

עדיין לא הבנתי אתה גר בארה"ב? :o

או בארץ?

אם בארץ החנות הזאת שולחת לארץ??

פורסם

wow 450 $

for the GT?

expansive

check out pricewatch.com

or froogle.com

but u already bought it so , enjoy it as much as u can , u about a really beasty card.

i love the GT card

פורסם

I've just bought the Albatron 6800GT

I've bought it just because of you guys recommanded it , so first thanks and second if this gona be crap in a month from now I'll kick some asses :)

Cost me a good 450 $ plus tax .

https://www.ajump.com is the only place I could find it

תן חוות דעת, אני שוקל לקנות אחד כזה גם כן ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים