עבור לתוכן

בקשר לידיעה על סיום דרכו של הATHLON XP

Featured Replies

פורסם

מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?

פורסם

הידיעה אומרת שלא יהיו יותר מעבדי ATHLON XP

הם יוחלפו על ידי משפחת הסמפרון , עדיין ישאר הסוקט A

פורסם
  • מחבר

אה , אז זה בסדר , בכל מקרה תהיה לי אפשרות שידרוג בעוד שנה ככה...

פורסם

עם ישארו מעבדים במלאי של החנות אז אולי

פורסם

אומנם AMD לא הרחיבו לגבי הכוונת שלהם, אבל אפשר להבין את הכיוון.

לדעתי סוקט A לא יישרוד הרבה זמן, אני מאמין ש AMD ימשיכו לתמוך בו אבל מצד שני תגבר התמיכה ב Socket 754 שאמור להיות היותר "תקציבי" גם בעתיד.

נמסרו ממש קצת פרטים על אודות הסמפרון - בנצ'ים בודדים שפורסמו הורדו לבקשת AMD. כשיפורסמו הפרטים המלאים על הקו של AMD ופרטים טכניים על המעבדים, כולנו נהיה יותר חכמים.

באופן כללי הסמפרון יהיה אופציה mid-low end ובהחלט לא נופל בהרבה מאחיו ה בעלי ה 512KB/1MB קאשגדולים.

פורסם

אז אם אני מתכנן קניית מערכת מבוססת AXP 2500+ בזמן הקרוב (תקציב נמוך) הדבר אינו כדאי?

פורסם

אז אם אני מתכנן קניית מערכת מבוססת AXP 2500+ בזמן הקרוב (תקציב נמוך) הדבר אינו כדאי?

בהחלט כדאי, אבל כשהסמפרון יגיע הוא יהיה למעשה "ה-Duron החדש" של AMD.

פורסם

בהחלט כדאי, אבל כשהסמפרון יגיע הוא יהיה למעשה "ה-Duron החדש" של AMD.

Duron Duron אבל סביר להניח שיעבור את הAthlon XP במערכת של 64 ביט (הוא תומך ב64 ביט נכון?)

פורסם

המממ לא ממש הבנתי, לחכות או לא? כי גם אם אחכה התקציב לא יגדל

פורסם

אם יש לך מחשב שיכול לסחוב קצת אז כדאי לך לחכות.

פורסם

האמת זה אמור להחליף פנטים 3 450 מלפני חמש שנים בערך....

לי יש מחשב מלפי שנתיים (AXP 2000+) אבל ההורים רוצים לשדרג לאחי את המחשב (הוא משתמש בפנטיום 3 כרגע) וכבר עיכבתי אותם חודש בערך כי חשבתי שירדו קצת המחירים בגלל הדורות החדשים ואז יהיה אפשר לשפר במעט את המפרט :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים