עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים כבדים כגון halflife2 ,doom3 עכשיו או לחכות ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה מה כדי יותר לקנות עכשיו איזה 9800פרו

או לחכות לכרטיסים חדשים?(ושהמחירים ירדו)

(התקציב שלי לא עולה מעל ל 1000 שח-בגלל זה ה 9800 יהיה כנראה יד שניה)

מה אתם אומרים?אמור לצאת משהו בקרוב שיתחרה ב 9800 פרו ויעלה באיזור ה 1000 שקל?

בטוח שעוד איזה חודשיים ה 9800 יעלו איזה 1000 שקל , ואז יד שניה של כרטיס יעלה איזה 700-600שקל...

אז מה אתם אומרים? יש משהו מעניין באופק ? או לקנות עכשיו ממישהו 9800 פרו ב 900 שקל?

פורסם

המחירים יורדים

אם זה לא בוער לך לקנות היום או מחר

תחכה עם זה

פורסם

עד שם ירדו ל1000 כבר יהיה דור חדש...

פורסם
  • מחבר

כן זהו זאת השאלה שלי ...

לחכות לדור החדש עוד יותר חדש מזה שעכשיו יצא 6800 ,x800

או לקחת עכשיו את ה 9800?

פורסם

אתה יכול להזמין מEBAY איזה 6800 רגיל לא אולטרה ולא GT.. , יעלה לך בידיוק 1000 עם משלוח אם אני לא טועה... , אולי אפילו פחות.

פורסם

דבר ראשון תן את המפרט של המחשב שלך כדי שנדע אם בכלל שווה לך לקנות כרטיס מסך חדש ומאיזה דור כי הכרטיסים החדשים של NV (סידרה6) והכרטיסים החדשים של ATI דורשים מערכת חזקה מאוד כדי לנצל את היכולת שלהם אם אין לך כזאת עדיף לך ללכת על 9800PRO כי הביצועים יהיו אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז ככה

xp2500

בקרוב OC ל xp3200.

512 זיכרון

ו אממ nf7 abit.

צץ לי רעיון קטן עכשיו , כמו שאומרות התחזיות doom3 אמור לצאת בתחילת אוגוסט (3 ליתר דיוק)

ו הפלייף 2 כמה ימים אחריו ( למורות שזה לא בטוח) , אז הכי טוב אני יחכה שהמשחקים יצאו ...

נראה benchmarks ואז נחליט :).

פורסם

תראה מה אמר אחד מצוות מפתחי hl2,

http://www.computergames.ro/articole.php/optiune-show_interviews/interview-524/index.html

ציטוט:

Min:"

1.2 GHz Processor

256MB RAM

DirectX 7 graphics card

Windows 2000/XP/ME/98

Mouse

Keyboard

Preferred:

2.4 GHz Processor

512MB RAM

DirectX 9 graphics card

Windows 2000/XP

Mouse

Keyboard"

ויש לשים לב למשפט הזה: "the number 1 upgrade I can recommend is the latest GPU from ATI - that will result in more enhanced detail and superior framerate" ;)

לפי מה שהם אומרים לא צריך מחשב מיוחד כדאי להפעיל את המשחק ,או שזה מה שהם רוצים שנחשוב...

פורסם
  • מחבר

גם אתמול קראתי ב כמה פורמים גדולים מחול ואמרו שכרטיסי nvidia יפעלו יותר טוב (הרבה יותר טוב+) על דום 3

ושל ATI על halflife2 and stalker

כמו שהיה פעם עם quake3 ו unreal ... אז עכשיו זה הולך על אותו עיקרון...

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=768738

הנה מה שאחד מהם כתב

"The Nvidia fanboys will shove the performance of this game(doom3) in the face of ATI users since it will no doubt run faster on Nvidia cards.

The ATI fanboys will do the same with Stalker and Half-Life 2 also I am sure."

בחלק הראשון הוא מדבר עלdoom3

ועוד משהו

בקשר לדרישות של משחקים ו הפלייף2

Preferred:

2.4 GHz Processor

512MB RAM

DirectX 9 graphics card

Windows 2000/XP

Mouse

Keyboard

אני מזמן כבר לא בודק את הדרישות האלו ... כי זה ממש שטויות... הם כל כך לא מדוייקות

מה זה כרטיס שתומך ב dx9? הא זה יכול להיות 5200, ולא נראה לי ממש ש 5200 יריץ את זה

אולי יריץ אבל על איזה 10 פריימים לשניה עם לא פחות.

פורסם

הכרטיסים החדשים של שתי החברות נותנים ביצועים עדיפים על הכרטיסים של הדור הקודם ובהפרש משמעותי השאלה היא אם שווה להוציא 2600 שקל על כרטיס מסך והתשובה היא לא אני הייתי מוציא גג 2000 וקונה לי איזה 6800 רגיל לא אולטרה כרטיס מצויין במחיר שעוד מתקבל על הדעת אם אתה קונה בחו"ל אז יש לך כבר יותר אפשרויות.

המפרט שלך בסדר אם תצליח לעשות את הOC למעבד שלך אני חושב שהפרט לא יהווה צוור בקבוק לכרטיסי הדור החדש.

ה9800PRO הוא עדיין כרטיס מצויין כרטיס שאמור להריץ את HL2 על 40FPS בלי הרבה בעיות וכך גם את DOOM3 אחרת מי יקנה את המשחקים האלה לכמה אנשים יש כבר כרטיס יותר טוב מזה?

אני חושב שאתה עושה בשכל ומחכה שהם יצאו בנתיים אם אתה רוצה לעשות שידרוג הכרחי למחשב קנה עוד סטיק של 512DDR כי כרגע הדרישות למשחקים הללו הם יותר מ512.

פורסם

סבבה אז ככה

xp2500

בקרוב OC ל xp3200.

512 זיכרון

ו אממ nf7 abit.

צץ לי רעיון קטן עכשיו , כמו שאומרות התחזיות doom3 אמור לצאת בתחילת אוגוסט (3 ליתר דיוק)

ו הפלייף 2 כמה ימים אחריו ( למורות שזה לא בטוח) , אז הכי טוב אני יחכה שהמשחקים יצאו ...

נראה benchmarks ואז נחליט :).

האלף לייף 2 רק יגיע אל Vivendi Universal (המפיקים) איפה שהו באוגוסט. Valve אמרו שהם מקווים שהוא יצא מתישהו בסתיו (ניחוש שלי זה סוף ספטמבר)

פורסם

לחכות. לא קונים שום דבר למשחק שלא קיים עדיין. תחשוב על אלה שקנו 9600 פרו חדש דנדש לפני שנה או יותר לפני שהתחיל הדחיות של HL2, הם די בעסק ביש היום, כי אפשר לקנות בכסף הזה 9800 פרו.

אז נכון, לא צפויות עוד הרבה דחיות למשחקים אבל בוא נחכה שיגיע המשחק לכמה בודקים שיגידו בדיוק על מה אפשר ועל מה אי אפשר להריץ את המשחק. לדוגמא, אולי תהיה איזה אופציה בגרפיקה שאמץ מאוד את הכרטיס מסך אבל תשפר במעט מאוד את האפקטים, יהיה שווה לקנות בשביל זה כרטיס חדש?

חכה שיצא המשחק ושתצאנה ביקורות, אז שקלל את זה שיקח לו עוד כמה ימים להגיע לארץ אחרי שהוא יוצא בארה"ב, (לא תקף לeMule) ואז תקנה אותו עם השדרוג.

פורסם
  • מחבר

זה כנראה מה שאני יעשה... יחכה לכרטיסים

זהו זה גם מה שאני שמתי לב שכולם התחילו לקנות כרטיסים ולשדרג מחשבים רק בשביל המשחקים שעוד לא קיימים

ובסוף נתקעו עם כרטיסים דיי חלשים אפילו למשחקים החדשים של היום ( far cry, halo , battlefield vietnam)

ועדיף משחקי הדור החדש אפילו לא הגיעו למורות ש far cry אמור להיות משחק של הדור החדש...

נראה לי שמי שמקבל איזה 60-50 fsp יקבל גם ב HL2 ומשהו בסגנון גם ב doom3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים