עבור לתוכן

ti4600 vs. FX? כזאת השוואה לא מצאתי. אז?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז נראה מה יהיה :P

עם חיישן וכו' אני יודע שאני יכול לבדוק, אבל יש כרטיסים שניתן לבדוק בהם טמפרטורה לפי מה שהבנתי (מחיפוש בפורומים שונים), ניתן לבדוק טמפרטורות אצלי דרך תוכנה, פשוט לא הבנתי איך ואיזו.

פורסם

אני חושב שאתה לא יכול לבדוק אני בטוח בכמעט מאה אחוז שהכרטיס שלך לא בא עם חיישן מובנה אני לא חושב שיש כרטיס בסדרת הGeforce4 שבא עם חיישן כזה לפי מה שאני יודע רק בסדרות האחרונות (5 ועכשיו 6) יש חיישנים כאלו מה שאומר שאתה צריך חיישן חיצוני, אבל למה אתה רוצה לבדוק טמפ' אתה לא חייב לדעת מה הטמפ' בשביל OC אתה צריך לדעת שהכרטיס שלך עובד טוב ויציב, אם הוא עובד טוב ויציב סימן שהטמפ' לא מפריע לו, ואת זה עושים בעזרת בנצ'מרקים שמאמצים את הכרטיס ומחממים אותו, אם לא רואים ארטיפקטים סימן שזה בסדר ואפשר להמשיך בOC.

פורסם

15000 אין מצב אני לא חושב שיש לו סיכוי לעבור את ה13000 ולא משנה עם איזה מחשב.

אם דרייברים נכונים ומחשב טוב אפשאר לקבל גם 14 אלף וגם 15 אלף...

אני אם מחשב 1800+ וטיטניום 4400 אם מהירות סטוק מקבל 12075 נקודות!! :)

אם דרייברים 44.03

פורסם
  • מחבר

פרקש, זה בטוח?

כאילו, אם יש ארטיפקטים אז מן הסתם זה לא יציב, אבל הבדיקה עצמה לא יכולה לפגוע בצ'יפ של הכרטיס?

פורסם

פרקש , בידיוק אותו חבר עם הTI4200 , היה לו חיישן טמפרטורה... , זה היה כרטיס מסך מסדרת הTDH של לידטק האיכותית , היה לו גם VIVO...

פורסם

אני לא שמעתי על G4 עם חיישן.

טמי כבר רשמתי שאפשר.

אם מופיעים ארטיפקטים סימן שהכרטיס חם מידי בבדיקה כשאתה רואה אותם פשוט תלחץ Esc ותוריד את המהירות באיזה 10MHZ ותבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה.

סטינגר, גם הכרטיס שלי הוא Leadtek TDH עם VIVO, אז איך הוא בדיוק בדק טמפ'?

פורסם

יש ללידטק תוכנה שבאה עם הכרטיס וגם ניתנת להורדה חינם מהאתר שלהם , לא זוכר איך קוראים לה , תחפש... , בטוח יש לך חיישן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים