עבור לתוכן

ti4600 vs. FX? כזאת השוואה לא מצאתי. אז?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX?

אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600?

יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף?

תודה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני ממש מופתע מהאיכות של ה ti4600.

עד כמה אפשר לעשות לו OC? זאת אומרת, האם אפשר לעשות לו OC כך שיתשווה ל 9800SE או 5800?

ושוב, מי שמכיר את הדגם של LEADTEK עם גוף הקירור, האם הוא מספיק או שצריך משהו יותר מקרר?

פורסם

כל זה טוב ויפה עד שיש לך משהו שמשתמש ב DX9.

פורסם
  • מחבר

צודק גם צודק.

אבל, איזה משחקים/תוכנות תומכות כרגע ב dx9?

ד"א,אני יודע שזה לא אפשרי אבל למה זה לא אפשרי ש dx9 יעבוד על ti4600?

פורסם

כי ל- Geforce 4 ti 4600 אין Pixel Shader 2.0 ו - Vertex Shader 2.0 - לכן הוא לא יכול לתמוך ב- DirectX 9

פורסם

הכרטיס הזה בסדר גמור ויש לו קירור מעולה כמה OC אתה יכול לעשות אי אפשר לדעת תתחיל לעשות תריץ 3DMARK תבדוק שאין לך ארטיפסקטים(נקודות קווים הפרעות בתמונה) כול עוד אין סימן שאפשר להמשיך אם יש תוריד ב10 MHZ ותישאר על זה אני חושב שהכרטיס יכול לשרוד עוד אם אין לך 1100 שקל או יותר להוציא על אחד חדש לא שווה לך להחליף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני אבדוק בנצ'מרקים לאחר שאני אפרמט ואעשה קצת OC על המעבד עצמו, יש לי המון בעיות כרגע ב WIN אז רק אחריי.

אבל תודה רבה!

מה התוצאה בערך שזה צריך להוציא ב 3Dmark? זאת אומרת, ללא OC?

ד"א בלי שום קשר, יש דרך לנטר את חום הכרטיס?חיפשתי עד היום תוכנות, היחידה שמנטרת חום של כרטיס מסך שמצאתי היא MBM5 אבל לא מצאתי plugin לכרטיס מסך שלי.

פורסם

3dmark03 - 2000 נקודות בערך...

3dmark01SE - 14000-13000-15000 בערך , תלוי במחשב שלך...

פורסם

15000 אין מצב אני לא חושב שיש לו סיכוי לעבור את ה13000 ולא משנה עם איזה מחשב.

פורסם
  • מחבר

אישית, גם אני לא חושב שאני אצליח להגיד לכזאת תוצאה, אבל נראה בעוד כמה ימים.

;D

מה עם השאלה השנייה? יש אופציה לתוכנה שתאפשר לי לעקוב אחר המעלות של הכרטיס? (מאווררים אני יודע שלא, לפי הכרטיס).

פורסם

TI4200 של חבר שלי עם מחשב דיי(מאוד) טוב , מקבל 12000 בסטוק , ו14000-15000 אחרי אוברקלוק , ככה שTI4600 צריך לקבל לפחות 13000 , אם לא יותר.

פורסם

צודק אם מחשב חזק מאוד(מעבד3.0 ולפחות 512 זיכרון) הוא יכול לסגור את ה13-14 אלף בסטוק.

פורסם
  • מחבר

פרקש? אתה מבולבל? פעם אומר שאין סיכוי ופעם שיש?

בקיצור, מה עם השאלה השנייה? יש אופציה לבדיקת החום דרך תוכנה?

פורסם

לא אני לא מבולבל בדקתי בכמה אתרים וראיתי שסטינגר צדק .

אתה לא יכול לבדוק את הטמפ' של הכרטיס דרך התוכנה אם הוא לא מגיע עם חיישן טמפ' אבל אתה יכול לבדוק את הטמפ' עם חיישן חיצוני לא דרך תוכנה צריך מכשיר שיכול לעשות את זה או איזה פנל שמציג טמפ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים