פורסם 2004 ביולי 1221 שנים בשעה טובה ומוצלחת קניתי היום דרמל של WOLF 60 חלקים וציר גמיש ב 110 שקלעכשיו אני ממש חדש בעניין של דרמל ורציתי לשאול כמה שאלות לפני:החלקים שבאים עם הדרמל לחיתוך חזקים מספיק?שמעתי ממוכר בחנות שדיבר משהו על יהלום(שהוא מתאים לחיתוך והוא ממש חזק)אם מישהו יוכל לעזור לי בכול העירפול הזה אודה לו מאודוד"א האם כפפות ומשקפיים להגנה חובה?או שתלוי בסוג העבודה
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים תתחדש.וזה לא חובה אבל מומלץ, אני אף פעם לא השתמשתי במשקפיים וכפפותדיסק יהלום יעלה בסביבות המאה שקל חבל על הכסףאבל דיסקיות מחוזקות עולות 50 שקל ל5הדיסקיות החומות שאתה מקבל בערכה מספיק חזקות אבל הם יגמרו לך מהר.. תשתמש בהם בהתחלה שיגמרו תקנה מחוזקותותן לוולף להתקרר קצת אל תעבוד איתו רצוף לאורך זמןאל תכניס את הדיסק לחתך ותמשוך, אלה תכניס כל פעם את הדיסק מלמעלה ותצא ככה לאורך החתך..
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מנסיון הדיסקיות המחוזקות (426) נגמרות כמו מים, אני עכשיו משתמש בדיסקיות 420 אלו שבאים בחבילה של 20, הם מתפוצצות רק שעובדים איתם באנטנסביות, אבל הם נשחקות פחות מהר אם עובדים איתם לאט, ונותנים להם מידי פעם להקרר.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר תתחדש.וזה לא חובה אבל מומלץ, אני אף פעם לא השתמשתי במשקפיים וכפפותדיסק יהלום יעלה בסביבות המאה שקל חבל על הכסףאבל דיסקיות מחוזקות עולות 50 שקל ל5הדיסקיות החומות שאתה מקבל בערכה מספיק חזקות אבל הם יגמרו לך מהר.. תשתמש בהם בהתחלה שיגמרו תקנה מחוזקותותן לוולף להתקרר קצת אל תעבוד איתו רצוף לאורך זמןאל תכניס את הדיסק לחתך ותמשוך, אלה תכניס כל פעם את הדיסק מלמעלה ותצא ככה לאורך החתך..אוקיי תודה אבל לדיסקיות המחוזקות יש שם?כי שבאתי ושאלתי איפה יש דרמל לא ידעו על מה אני מדבר
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים יש לך סטיקיבפורים אלקטרוניקה ומודינג על ראשי דרמל.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0וקוראים לראש הזה 426
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.