פורסם 2004 ביולי 1221 שנים שלום לכולם קניתי והרכבתי LCD מאריאב 20*4 כל החיבורים תקינים (בדקתי)יש תצוגת ניסיון של הLCD שורה 1 ו3 מלאים בשחור בהתחלההבעיה היא שבשום תוכנה לא כותבת לתוך הLCDכלומר אין תצוגה של מללמה עושים????????תודה רבה ויום טוב
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים תבדוק קצרים בין החוטים, אם אין אני מציע לבדוק את המתח שאתה נותן לו אם הוא לא נמוך מדי.מצד שני תבדוק את היציאה שלך במחשב יכול להיות שהיא לא מאופשרת ב BIOS (זה קורה הרבה).
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אם ההלחמות טובות וגם החיבור, תבדוק בביוס כיצב מוגדרת יציאת ה-LPT.כמו שאני זוכר, יש שם שתי אפשרויות, אז תעבור לשניה. ישנן תוכנות שפועלות על הגדרה אחת, והאחרות על ההגדרה השניה.בהצלחה.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר תודה על התגובותעל שום דבר ממה שכתבתם לא עובדכל התוכנות כן מאפסות את הצג אבל אי אפשר לכתוב אל הצגניסית כל תוכנה אפשריוכל אופציה בביוס יכול להיות שהפיירוול חוסם?או שהחיבור(COM1) של הUPS מפריע????: C |
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים תבדוק טוב את ההלחמות שלך...לא יכול להיות כזה מצב לדעתי..זה שהמסך דולק ומראה לך את שורות המצב ז"א רק שהוא מקבל מתח, וזה אינו קשור לדאטא שהוא מקבל.רצוי שתבדוק עם מולטיטסטר או משהו בסגנון את ההלחמות והאם הם מובילות לפינים הנכונים בחיבור הפרללי, כמו כן, תבדוק שאולי לא הארקת בטעות את אחד החוטים על ידי חיבורו לפין 18-25 אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.