פורסם 2004 ביולי 1221 שנים המפרט של המחשב שלי הוא:PANTIUM 2.8 512. 800 FSBABIT IS7-E)INTEL 865PEשני זכרונות 256 של A-DATASEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATAכרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVIצורב די וי די NEC 2500Aהבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה.בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST במשך 8 שעות ולא היו ERRORS.כניראה שזאת בעיית ספק בכל זאת, אז מה דעתכם על ספק SPL 400 V ? (זה הספק היחידי לא ג'נרי שיש בחנות ליד הבית שלי)
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הייתי קורא לו לא ג'נרי טהור אבל עדיין לא ברמה של TT/HECחפש אחד אחר בכל חנות אינטרנט תמצאובכלל זה לא נשמע כמו בעיה בספק
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אולי תנסה להעמיס פחות על המחשב,תוציא את כל הרכיבים שאתה יכול לפעול בלעדיהם ואת המאוררים. ותבדוק אם המחשב עדין נתקע.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים שאלת פה 2 שאלות שונות:1. לגבי סוג הספק שאתה שוקל לרכוש: הוא ג'נרי (עם כל המשתמע מכך).2. תקלה טכנית במחשב - שזה לא קשור לפורום הזה.אני מציע לך לפתוח דיון חדש בפורום "תמיכה טכנית" שם תעלה את בעיית התקיעות שיש לך בפירוט ויעזרו לך יותר.אגב, גם לדעתי זה לא קשור לספק.הייתי הולך על כיוון זכרון (הבנתי שבדקת), כ.מסך (נסה חלופי), מעבד (אתה ב-OC? שינית מתחים? משהו שהוא לא "סטוק"?)
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר אני אמנם תיארתי את הבעיה, אבל שאלתי שאלה שקשורה רק לספק. כבר רשמתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית,ואת השאלה על הספק שאלתי פה, כדי שיענו לי יותר מהר וגם כי פה זה יותר מתאים.בכל מקרה כבר קניתי את הSPL הזה... הוא נראה שונה מספק רגיל (המאוורר שלו נמצא בכיוון לפנים המארז ולא בחוץ)בינתיים המחשב לא נתקע... ולא עשיתי OC ולא שיחקתי עם הגדרות או משהו דומה..נקווה לטוב... ותודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.