פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים שפת הדרייברים היא לפי שבת מערכת ההפעלה שלך אבל בכל זאת אפשר לשנות לאנגלית , תחפש שאפשרויות יש שם אפשרויות לשנות שפה , ככה היה גם לי ויש לי בידיוק אותו כרטיס
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר המערכת הפעלה שלי באנגלית : רק תמיכה בעברית.... שפת הממשק + שפת ברירת מחדל= אנגלית
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר הוא הופיע ב windows\system32 מחקתי, עשיתי ריסטרט, אבל זה עדיין בעברית.. אז תודה בכל מקרה, עוד הצעות?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר זהו, שבזמן ההתקנה לא היה אפישהו לבחור, או שאולי פספסתי? לא נראה לי...
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אין אפשרות בזמן ההתקנה לבחור שפה, הדרייבר מחליף שפה אוטומטית לפי מה שכתוב לך בregional options שבלוח הבקרה.בXP השפה הקובעת היא זו שנמצאת מתחת לstandards and formats וב-2000 השפה הקובעת נמצאת מתחת ל-your locale(זה גם קובע את השפה של הwindows update למשל)
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים לפחות בדרייברים קודמים מחיקת אותו קובץ הייתה מאלצת אותו להציג באנגלית, יכול להיות שהם שינו את הגישה.שינויי המיקום בלוח הבקרה יכול לגרום לבעיות אחרות (בעיקר באופן הצגת תאריכים, השיטה האמריקאית הפוכה : MM.DD.YY במקום DD.MM.YY).
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ברגע שהוא סיים לעשות את השינויים שהוא רוצה בforceware, הוא יכול להחזיר את ההגדרות לעברית
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים בגלל שהורדת את גירסאת הדריבר International .תסיר את הדריבר עם Driver Cleaner ואז תתקין את הדריבר בגירסאת 8 מגה.http://download.nvidia.com/Windows/56.72/56.72_winxp2k_english_whql.exe
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס.אני בכוונה לא מעדכן לחדשים כי שם חסומה האפשרות לראות סרט בטלויזיה ובמחשב ביחד.
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים נסה להתקין את הדריבר החדש ולהוציא לטלויזיה עם התוכנה TvTool. אולי שם תיהיה האופציה של לראות סרט בשתי המסכים.
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אני כבר מעדיף להישאר עם הנוכחי בעברית, בכל מקרה אני לא מתעסק יותר מדי עם ההגדרות, זה חד פעמי פחות או יותר. תודה בכל מקרה על התגובות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.