פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הזמנתי לדים בLSDIODS....הזמנתי לדים של 3.3 V על פי החישובים שעשיתי (שתואמים גם למחשבון של BIT-TECH...)אני צריך נגדים של 85OHM וונרגילה אמר לי שזה לא מדוייק...ואני צריך 70~מישהו מוכן לעזור?(זה די דחוף....)איתן
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים כללי כל נגד בין 70 ל 85 יתאים מן הסיבה העיקרית של קליברציה במתח ואם הלד מקבל קצת פחות או קצת יותר בתחום מתח של 3.3V אז זה בסדר והוא יעבוד
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים כן. ככל שהנגד יותר גדול פחות זרם יעבור ולכן עוצמת האור תהיה יותר חלשה.אבל לא בטוח שתרגיש את זה, זה תלוי בצורת החיבור, בלד, במקור המתח....בעקרון אתה יכול לשחק עם זה (במיוחד בגלל שאין לך נגדים מכל הסוגים ואתה צריך להתפשר לפעמים), רק שים לב שהזרם לא עובר את הזרם המקסימלי שמופיע בדפי יצרן (כדי לא לשרוף את הלדים) וכמו כן הוא מעל הזרם המינימלי שמופיע בדפים (כדי שהלדים יפעלו...).
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אם תשים נגד של 70 אום או 85 אום אני לא מאמין שתבדיל ביניהם....אני לא מבדיל בבהירות של הלד... :-\
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר אם אני לא טועה אתה הזמנת מLSDIODS לא?איזה נגדים שמת עם ה3.3 וולט?איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.