פורסם 2004 ביולי 1121 שנים שלוםראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.comיש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"חאת 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL...ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OCשאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TIמעבד 1700+ וגם DVD וצורב
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אפשר לומר שכן,תשתמש בתוכנות שמראות מתחים ותבדוק אם הם טובים,אבל עדיף עם וולטמטר.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.comיש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"חאת 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL...ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OCשאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TIמעבד 1700+ וגם DVD וצורב
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אל תתלהב יותר מדי כמעט לכל חברה שמייצרת ספקי כוח ג"נריים יש אתר זה לא אומר שהספק לא ג"נריאם הספק ג"נרי ותעשה אוברקלוק הספק עלול לחדול לעבוד ואז לשרוף עוד דברים בדרך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.