פורסם 2004 ביולי 1121 שנים סליחה תתקנו אותי אם רשמתי את הכותרת לא טוב ואם כן אז סליחה אני יתקן!!אני צריך שמישהו שיודע לצייר יפה יצייר לי תמונה יפה ויפנה אלי לאיסיקיו בבקשה174724290אני רוצה לחרוט על הפרספקטס את הציוראו שמישהו ימליץ לי על תמונה כי אני לא מוצא תמונות מתאימות בגוגל!!אז מס' האיסיקיו שלי 174724290או במסנג'ר taldrom1@hotmail.co.ilתודה מראש טל!!!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים היי תראה כדי שיוכלו לעזור לך אתה צריך לעזור לנו קודם ככה זה עובד אתה תגיד לנו מה בערך או בדיוק אתה מחפש וכך אנו נוכל לעזור לך אז ככה קודם תשנה את הכותרת למשהו ענייני יותר כגון מחפש תמונה לחריטה על פרספקס או משהו בדומה לכך כדי שמי שיקרא את זה יבין מה אתה רוצה ??שנית אתה בטוח שלא מצאת בגוגל אולי כדאי שתנסה שובאני לא בא להקניט אותך אני רוצה לעזור לך רק תן לי את הכלים שאני יוכל לעזור באמת שיהיה לך בהצלחה מאיר
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אז ככה קודם תשנה את הכותרת למשהו ענייני יותר כגון מחפש תמונה לחריטה על פרספקס או משהו בדומה לכך כדי שמי שיקרא את זה יבין מה אתה רוצה ??
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים סמל של כאוס זה אכן כמעט בילתי אפשרי למצוא !!! חיפשתי איזה שבוע עד שהתיאשתי ויום אחד גלשתי לי לתומי בגלרית המודימג של HWZ ...אני לא זוכר את שם הפרויקט או את יוצרו אבל ... אני ינסה להוסיף את התמונה ...לגבי נמרים ...http://images.google.com/images?q=tigers&ie=UTF-8&hl=en...מה יכול להיות יותר פשוט ...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.