פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני מחפש אתר איכסון שיתן לי בין 5 ל10 מגה (כמובן שיותר מזה לא יזיק אלא רק יטיב ..)ושתיהיה לי גישה להעלאת קבצים דרך פרוטוקול FTP.תודה מראש.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני משתמש בואהוא די מפורסםאפשר להאכסן שם קבצים ולתת לינק לאנשים ושהם יורידו משם?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר אוקי,נרשמתי והכל בסדר. אבל יש לי בעיה,הוא טוען שאין שרת FTP. למרות שקיבלתי קישור לFTP שלי שהוא : nsoft2004.spymac.net וגם קוד.אני משתמש ב Totall commander שזה Windows commander לכל מי שמכיר,כדי להישתמש בFTP בד"כ.מישהו מכיר תבעיה?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים כדי להשתמש בשירותים שהם מציעים אתה צריך לתת יותר פרטים אז פשוט תמלא את כל הפרטים שהם מבקשים לא רק מה שחובהכמובן שאתה יכול להכניס פרטים שיקרים
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר כדי להשתמש בשירותים שהם מציעים אתה צריך לתת יותר פרטים אז פשוט תמלא את כל הפרטים שהם מבקשים לא רק מה שחובהכמובן שאתה יכול להכניס פרטים שיקריםמילאתי את הכל...קיבלתי קישור לftp שלי,אבל שאני מנסה להיכנס אליו,זה טוען שאין דבר כזה. הtotall commander אומר: "host not found"מה עושים??? :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.