פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר ממתי סכין יפנית יכולה לחתוך פרספקט?! : טוב בכל מקרה נראה כבר קודם שאני ימצא פרספקט בעובי נורמלי ושיהיה מספיק שקוף בחנות ליד יש פרספקט שהוא קצת לבן כזה לא שקוף לגמרי כמו זכוכית
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים שאתה קונה פרספקט יש עליו מין נילון כזהרק אחרי שאתה מסיר תנילוןהוא נראה כמו זכוכיתוכדי לחתוך פרספקט עם סכין יפני , צריך הרבה זמן וכוח
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר אני גם חושב ככהכי שחתכתי פלסטיק עם סכין יפנית זה לקח לי הרבה זמן.. אז פרספקט בכלל יקח לי המון :\
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר הוא אשם בעיקפיןאם הוא היה עושה לי הנחה על הצ'יפטק לא הייתי קונה סימבדהאם לא הייתי קונה סימבדה לא הייתי מקבל את החלוןאם לא הייתי מקבל את החלון הוא לא היה נהרסשורה תחתונה, החלון נהרס בגלל שפבל לא עשה לי הנחה על הצ'יפטק בזיגזגאין לי עילה מספיק טובה לבקש ממנו פיצויים
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים חחחחחחחחח ;Dובגלל זה אתה מאשים אותו...אני חשבתי על הכיוון של "הוא שבר" "שרט"
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ממתי סכין יפנית יכולה לחתוך פרספקט?! : לוקח מידות, מסמן, משתמש בסרגל אדריכלים, עובר על הקו עם סכין יפנית חדה 4 פעמים ככה (לוקח גג 10 שניות, שובר ויש לך חתיכה מושלמת...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר מצאתי מצלמת WEB מהראשונות שנמכרו בארץמה שאומר שהאיכות גרועה ביותר והרזולוציה קטנה במיוחדאבל אני חושב שפחות או יותר תבינו מה עשיתיאני רוצה למשוך עם הפרספקס הזה לפחות שבוע עד שאני יוכל להשיג פרספקס עם מידות מדוייקות + חור למאוררwww.vl.rehost.co.il/case.zipיש שם סתם תמונות מהחלון (במציאות זה נראה יותר טוב)תמונות של מיקום תקין בפרספקס ומיקום לא תקיןסתם תמונה לאלה שלא האמינו לי שאפשר לשלב 3 צבעים במארז מידי 2 סנטימטר ורבע (:מקווה שתבינו משהו מהתמונות כי אני בקושי הבנתי וזה מארז שלי.. :\עריכה: טעות שלי, כן אפשר לצלם במימדים קצת יותר גדולים אבל אין לי עצבים לצלם מחדש אז חפיף
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים בעעעע סימבדה?חבל על ההשקעה.. אם כבר אתה משקיע אז לפחות במארז טוב שלא יתפורר לך בידיים :-\
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים דווקא המארז הזה של סימבדה מאוד טוב (חוץ מהספק שבה איתו), ויש בו פוטנציאל גדול למודינג (אין בו קורות ודברים משונים למיניהם).ותחשוב שהשקעה למארז "טוב" יותר עולה מאות שקלים...
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר בעעעע סימבדה?חבל על ההשקעה.. אם כבר אתה משקיע אז לפחות במארז טוב שלא יתפורר לך בידיים :-\הסימבדה לא מתפורר בידייםלא חוכמה להשקיע 700 שקל במארז והופה יש לך זרימת אוויר טובהחוכמה להביא מארז ג'יפה וזול עם זרימת אוויר גרועה, למצב טוב עם זרימת אוויר טובהאבל כל אחד ודרכואם אתה מאלה שמעדיפים להשקיע הרבה כסף העיקר שלא תצטרכו "לעבוד" אז שיהיה לך בכיףאני מרגיש שזה זריקת כסף לפח לקנות מארז יוקרתי
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הסימבדה לא מתפורר בידייםלא חוכמה להשקיע 700 שקל במארז והופה יש לך זרימת אוויר טובהחוכמה להביא מארז ג'יפה וזול עם זרימת אוויר גרועה, למצב טוב עם זרימת אוויר טובהאבל כל אחד ודרכואם אתה מאלה שמעדיפים להשקיע הרבה כסף העיקר שלא תצטרכו "לעבוד" אז שיהיה לך בכיףאני מרגיש שזה זריקת כסף לפח לקנות מארז יוקרתי :-\ נשמעתי כאילו יש לי איזה אנטק או צ'יפטק או איזה xaser..סה"כ גם לי יש מארז מחורבן בלי זרימת אוויר בכלל שדחפתי לי כמה שיותר מאווררים שאפשר בלי לחתוך (חוסר בדרמל=\).הוצאתי מאווררים ממארזים ישנים, חתכתי עם קאטר את הכבל ודחפתי אותו כמו שהוא למולקס.. שלא נדבר על איך הם יושבים בתוך המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.