פורסם 2004 ביולי 1121 שנים הלך פארש החלון, שריטות סדקים בלאגן קיצר אי אפשר לתקן המצב בקנטיםמארז סימבדה אתם בטח מכירים.. סתם מסריח עם זרימת אוויר דפוקה והכל דפוקwww.vl.rehost.co.il/desk/01.jpgwww.vl.rehost.co.il/desk/02.jpgwww.vl.rehost.co.il/desk/03.jpgwww.vl.rehost.co.il/desk/04.jpgwww.vl.rehost.co.il/desk/05.jpgככה הוא נראה שהיה במצב תקיןעכשיו חשבתי על אפשרות פשוט להחליף מארז, אבל אז עצרתי ואמרתי לעצמי "רועי...... לא!!"למה לא? הרי זה מארז מעאפן שעלה לי בזמנו בקושי 300 שקל כולל קטודה וספק480W...הבעיה היא שהשקעתי עליו המון, כרגע יש לו זרימת אוויר פצצתית משהו מדהיםשני מאוררים מקדימה (סטוק 1)שני מאוררים מאחורה (סטוק 1) - התוספת היתה לא פשוטה בכללמאורר בגגמאורר בדלת (ז"ל...)מה לדעתכם אפשר לעשות? להחליף רק את הפרספקט זה סיפור כי.. כיי... לא יודע למה אבל זה סיפור
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים קודם תוציא את הפספקס עם הברגים.אחרי זה תנסה להכניס אחד אחר שאפשר לקנות (בלא יותר מ20 ש"ח (לפחות ב2 מ"מ))(זה לא להחליף , זה.. אהמ, דומה ;D )לקנות מארז זה לא מצדיק.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר איך זה קרה? לא רוצה לדבר על זה... :-[ אני רק יכול לרמוז שזה בגלל פבל מזיגזגמורישני: אפשרי, אבל פרספקט מגיע בצורת ריבוע ואני יצטרך לחתוך אותו בצד בגלל הידית היא בולטת פנימה... המארז שלי נקי נקי נקי לגמרי מאבק, אני מאמין שעד שיהיה לי פרספקט אחר (הדלת ללא חלון) יצטברו לי שם גושים שרק אלוהים יודע איך אני יצליח להעלים אותם..
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מה לדעתכם אפשר לעשות? להחליף רק את הפרספקט זה סיפור כי.. כיי... לא יודע למה אבל זה סיפורמה סיפור בלהחליף פקספקט? אתה קונה פרספקט 35X40, קודח חורים במקום שהיו חורים בפרספקט הקודם, ומחבר (יותר פשוט מזה אין...).
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני לא חושב שזה בכלל קשהאבל המצב של האבק שיהיה שם עד שהוא יעשה תחליףיהיה קשה קשה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים תחפש קרבו לביתך "חנות" שמתעסק רק עם פרספקט ותבקש מהם לחתוך לפי המידות שאתה רוצה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר הבן אדם בן 80 אני צריך להגיד תודה אם הוא יגיע לפרספקט ויחזור אלי, איזה לחתוך בקושי יש לו שם סכין יפנית..
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים תנסה מה אכפת לך הכי הרבה הוא יאבד אצבע ואתה תביא לנו תיעוד מצולםיהיה צחוקים 8)
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים איך הוספת מאוורר בחלק האחורי של המארז ? אם אני לא טועה יש לך מארז כמו שלי( התמונות לא עולות לי ) וזה המארז - http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm רק בלבן נכון ?גם אני רוצה להחליף את החלון כי החורים שעשיתי בשביל שני מאווררי 80 מ''מ יצאו מגעילים ואני רוצה לעשות חדשים בעזרת דרמל אבל להחליף את החלון זה עסק מעצבן צריך לקדוח חורים קטנים בדיוק במקומות שיש חורים עכשיו ולחתוך את החלון בצורה של הדלת עם הבליטה הזאת ...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר כן אותו מארזכן באסה להחליף חלון אבל אני חייבאם תשים לב המרווח בין הברזל של ה AGP ובין הפס התחתון של המאורר יש בדיוק בדיוק 8ס"מ מה שאומר שנכנס לשם עוד מאורר בלי בעיהכל מה שצריך זה לעשות חור עגול ל4 חורים לברגיםבגלל שיש שם את הברזלים הארוכים בלי שום שימוש זה קצת בעיה כי צריך לעשות את החור חלק בלי שפיצים שלא היו שריקות15-20 דקות עבודה עם דרמל ואתה מסודר..והתמונות לא עולות לך כי השרת כרגע לא מחובר מחליפים מערכות הפעלה (yeyyy סוף סוף לינוקס!! ;D)
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים סבבה תודה אני גם כנראה יוסיף עוד חור מאחורה יש לך מושג לאיזה הפצה הם משדרגים ? ( סתם מעניין אותי ... )
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר לצערי דביאן (זאת ההפצה היחידה שאינטרנט זהב תומכת בה, וזאת חוות שרתים של זהב..) אבל מה זה משנה חחחח
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים הבן אדם בן 80 אני צריך להגיד תודה אם הוא יגיע לפרספקט ויחזור אלי, איזה לחתוך בקושי יש לו שם סכין יפנית..תתפלא אבל את כל הזוויות הישרות שאני צריך לחתוך בפרספקס אני חותך עם סכין יפנית- ולא יוצא יותר ישר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.