פורסם 2004 ביולי 1121 שנים זה משחק אסטרטגיה, עם חרקים! מה שאני זוכר ממנו, המשחק הלך בשלבים, כשצריך כל פעם לפתור משימה אחרת. יש שם כל מיני חרקים, כאלה שעפים, חזקים וחלשים
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני מכיר את המשחק אני לא זוכר את השם שלו!גרר אני חושב שזה משהו עם נמלים כי אני זוכר שהם היו הגנרלים או משהו כזהאם אני זוכר נכון אם שתי חרקים נכנסו לקרב הם היו תקועים ככה עד שמישהו היה מת?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר יש מצב... היה שם חרגול ירוק כזה(או שכולם ירוקים? ) שיכול לקפוץ ממש רחוק, וחיפושית גדולה שהיא הכי חזקה, כמו גם דבורים(דבורה) ודבורים(דבור) שהם היו הכי חזקים מבין אלה שיכולים לעוף...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני מאמין שאתה מדבר על המשחק הזה.*זאת גרסת ההדגמה של המשחק.עריכה: אם באמת התכוונת למשחק Volfied(השם המלא) , אז תוכל למצוא קישור להורדה שלו כאן.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לדעתי הוא מתכוון למשחקvolfשנקרא "סגירת שטחים" בפי העם.תחפש בגוגל להורדה... משחק מפורסם
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים סדר שטחים לא משחק אסטרטגיה...כן הוא התכוון לבאטל באגס מאה אחוזהנה המלא http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=102
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.