פורסם 2004 ביולי 1121 שנים התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצויןהתקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עםwin 98 אני לא רואה אותם ב win xpאבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98מה לעשות ?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר כן על המחשב עם ה xp אבל הוספתי אותו לרשימת המורשים וזה לא עוזראולי אני לא עושה את זה נכון אני משתמש ב norton internet securtyאם אתה יכול אולי להסביר איך לעשות את זה נכון או אולי תוכנה יותר טובה....
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים Norton Internet Security הוא אחד הפיירוולים היותר בעייתיים שראיתי בחיים שלי. הוא משתלט יותר מידי על הכל וחוסם דברים שאומרים לו בפירוש לא לחסום.וגם בתקופה שאני ניסיתי אותו, היו הרבה דברים שלא הצלחתי לגרום לו לאפשר עד הסרה מוחלטת שלו מהמחשב.אני מציע לך מהר לעבור לפיירוול אחר, פחות הרסני, פחות כבד, יותר קל לשימוש, יותר יעיל, ויותר עובד.אני די בטוח שהוא הבעייה.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים ZoneAlarm, Sygate, או כל פיירוול אחר. יש מספיק דיונים על זה בפורום תוכנה. ימצא לך הכל.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר החלפתי את הפירוול ל zone alarmועכשיו אני רואה את שני המחשבים בכל מחשב אבל אני לא יכול להיכנס לתיקיות השיתוף או שזה מתבצע מאוד לאט וגם האינטרנט במחשב השני בקושי עובד מה לעשות ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.