פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני מתכנן לבנו ראק (מין קופסא עם חיבורי USB המסך LCD וחיבורי מתח...-באנגלית זה נשמע יותר טוב...)אני רוצה שיהיולחבר שם גם USB...והבעיה היא שאין לי מושג איך לחבר את זה??כמו שהיה במודינג בשעה -2 אותו דבר הבעיה היא שלא הראית איך הUSB מתחבר....קיצר -מה לעשות?איתן
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ממש לא הבנתי מה הסברת אבל אני אסביר לך לאן אתה מבחר את ה USB בלוח .תסתכל על הלוח אמור להיות חיבור של מחטים שכתוב ממש לידו USB . לשם אתה מחבר את זה @!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים יש אפשרות להביא חיבורי USB אל מחוץ למארז שלך, אבל אני לא חושב שבאורך 2 מטר!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר אני נראה לי יודע איזה כבל זה(4 פינים כאלה...לא?)אבל איך אני מאריך אותו?איתן
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר אההההההההההההההההההההה-סבבה !!! תודה!יש למישהו מוסג איפה אני יכול למצוא חיבור כזה של שניים??איתן
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לא כזה פשוט אנשים... קודם כל, אם אתה לוקח חיבור אחד ומאריך אותו אתה לא יכול לפצל אותו ל-2 מכיוון שהוא פורט אחד, ולא 2, ולכן לא תוכל לחבר בו 2 מכשירים שונים, מכיוון שמערכת ההפעלה מזהה אותו כפורט אחד. דרך טובה אחת היא להשתמש ב- HUB של USB יש שני סוגים, גם ספק כוח ובלי. תלוי מה אתה מתכוון לחבר לשם. בכל מקרה החיבורים שאני עשיתי במודינג בשעה 2 הסברתי שזה כרטיס שקיבלתי עם הלוח אם שלי והוא מתחבר ללוח אם, ולכן לא השתמשתי במפצל. נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.