עבור לתוכן

מישהו יודע היכן יש מבחר גדול של גרילים בארץ..?

Featured Replies

פורסם

אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

פורסם

פנדה\נעה

אלה הברירות שיש לך בחיפה...

לא שיש בשאר הארץ מבחר יותר גדול....

אם מישהו שאתה מכיר עושה הזמנה מ JAB-TECH (ארה"ב) תצטרף אליו לנושא הזה, יש להם אחלה גרילים!

פורסם

אם שמת לב אחי, לפנדה גפ כמעט ואין גרילים עכשיו וגם לא יהיה להם בחודש הקרוב, לפחות זה מה שהמוכר שם אמר לי.

אני רציתי להזמין גריל 120MM, והמוכר אמר לי שגרילים חסרים במלאי גם בחנות שלהם וגם בחנויות אחרות, ושהמלאי יתחדש אצלהם רק בעוד חודש.

לנעה משבים אין כמעט גרילים בכלל, חוץ מגריל אחד למאוורר 80MM.

נשארה לך רק זיגזג, שיש לה גרילים במלאי למאווררים בכל הגדלים, אבל יש להם רק גרילים רגילים (לא יפים בכלל), ועוד כמה גרילים למאוורר 80MM (שגם אותם לא ממש אהבתי).

פורסם

פחחח זיגזג??? איזה כבר גרילים יש להם.. חוץ מהקייזר אדישן אין להם כלום, יש להם איזה "עקרב" שבכלל לא מבינים מה זה...

תחכה אולי יבואו בקרוב גרילים נורמליים בנתיים קשה למצוא בארץ משהו נורמלי, תנסה ב PCH.CO.IL

פורסם

אחי, לא אמרתי שיש לזיגזג גרילים יפים. אני כתבתי שהגרילים שלהם רגילים ולא יפים בכלל, אבל יש להם לפחות גרילים לכל הגדלים של המאוורר (גדלים סטנדרטיים הכוונה).

ולפי מה שהבנתי חנות המחשבים פנדה מייבאת את הגרילים כמעט לכל החנויות (המוכר שם אמר לי שהחנות מייבאת גרילים לחנויות אחרות) ואם חסר לפנדה במלאי גרילים אז קרוב לוודאי שיהיה חסר גם לחנויות אחרות.

ובכלל אחי, אין חנות בארץ שמוכרת גרילים יפים. יש מבחר מאוד מצומצם של גרילים.

תעשה הזמנה בג'אב טק וזהו אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים