פורסם 2004 ביולי 1121 שנים ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי..תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים בבקשה:http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket%20478
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר חבל שאני לא טוב באנגלית ואני לא מבין מהאתר הזה כלוםבעברית אפשר?.........אני צריך לוח אם עם כרטיס קול איכותי או להוסיף כרטיס קול טוב
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הכרטיס קול שלו סבבה לגמריאחלה לוח מומלץ בחוםרק אל תקח את הקריאת טמפ יותר מידי רציני כי ידוע שהם מזייפים ב +8\10 מעלות
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים פעם בכמה חודשים הכרטיס קול שלו עושה רעשים למשך חודש ואז זה נפסק שוב לכמה חודשים ואז שוב רעש לחודש...היו הרבה אנשים שהתלוננו על זה והיו הרבה תלונות לאביט על זה אבל תחלס אני אומר לך, זה כלום, באמת שזה כלום, הלוח הזה מצויין ואני מרוצה ממנו, וההפרעות בכרטיס קול זה באמת שטויות...
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אין לי מושג על מה אתה מדברהיה לי ניסיון עם לא מעט IS7-E ו IS7-E2 ואף אחד מהם לא עשה פאשלות עם הכ.קולניסית להגיד את זה לטנכאי שלך? אולי אחרי החלפת הלוח לא תיהיה לך בעיה.......
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים לטכנאי שלי??!?אני הטכנאי של כל האיזור פה...והבעיה הזאת קיימת ב 85% מהלוחות בסדרה של IS7
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אתה הטכנאי? יאה.. המצב קשה........סתם אחי (:כנראה שנפלתי על לוחות בלי בעיות... נחמד ליבכל מקרה בשורה תחתונה זה אחלה לוח, תתחדש!
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר למשל אני רוצה לעבוד עם תוכנות שקשורות במוזיקה לערוך כל פעם מה שאני בונהואמרו לי שמרוב ערוצים של צלילים הכרטיס קול לא יוכל לבצע לך שמיעה נכונה של כל הערוצים שיש בהם קול ולשמוע נקיולא עמוסכמו שזה צריך להיות קול נקילזה אני צריך כ קול כבר אחר?.. או שזה יספיק לי..?...... יש משהו 7.1 וואלה אני רוצה לדעת לפני שאני קונה מחשב לדעת מה יש מה אין אם הכרטיס קול בלוח יספק אותי או לקנות אחד אחר.....
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אם אתה מתחיל עם כל העסק הזה של יצירת מוזיקה אז תתחיל עם הכרטיס קול הזה ואם תראה שאתה צריך משהו אחר תדבר איתנו, לדעתי זה כרטיס שיספיק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.