פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אני קניתי את העכבר הזה בשחור גם יפה 8). אפשר למצוא אותו בכל מני חנויות... לא זוכר עכשיו אבל הוא יותר נפוץ מהכחול ועולה כמו האפור.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר Benor, אתה חושב שפרסמתי הודעה לפני שבדקתי בעצמי ב ZAP ובהרבה אתרים אחרים? חשבתי שאני מפספס משהו ואולי מישהו מכיר חנות מחשבים שכן מוכרת.מסתבר שההבדל במחיר הוא מכיוון שבאופיס דיפו מדובר באריזת Retail ובחנויות המחשבים מדובר ב OEM, שזה ממש לא מפריע לי. העניין הוא שאף אחד לא מביא OEM בשחור או בכחול. רק את האפורים המשעממים.רעיונות נוספים?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים זה של ה 200 שקל זה הרגילזה של ה300 שקל זה ה EXPLORERיש לי את הEXPLORER בצבא כסף (מתאים לשאר החדר) קניתי מבאג , היה שם גם את הדגם של העור
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים כ*ס אמק איך המחיר ירד.......אני קניתי באיזה 280 בבאג לפני כמה חודשים טובים
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים שאני קניתי משם - וזה אחלה עכבר ;Dme 2 ;Dאבל זה כסף והוא ביקש בכחוללמרות שלפי דעתי כסף יותר יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.