פורסם 2004 ביולי 1021 שנים יש לי WINDOWS 98מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270(אין לי רשת..ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדהיש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים.כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזראו שזה רושם לי:Can't establish connection to userולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALLוגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליותודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לרוב בעיה כזו נובעת מחיבור רשתאבל אתה אומר שאתה לא מחובר ברשתאז יכול להיות שזה נובע מהגבלות בחייגן שלךבמאפיינים של החייגן בוינדוס 98 תבחר בלשונית השניה (Server Types) ותבדוק שמסונן אצלך רק ה V השני והאחרוןתנסה תגיד מה קורה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר כן השני והאחרון הם היחידם שמסומנים.ואני לא יודע ממה בא זה בא לי כי לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ניסיתי הכל...התקנתי אייסיקיו מחדשזה עבד לי קצת ועכשיו שוב לא עובד
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אני חושב שיש שתי סיבות לזהאו שזה בגלל הוינודסאו בגלל שהאיסקוי פשוט דפוקואין מה לעשות
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אחרי התוכנות של מייקרוסופט, ICQ היא התוכנה הכי מלאת באגים והכי לא יציבה שראיתי.גם לי היתה בעייה כזאת ולא הצלחתי לסדר את זה, אבל אני מזמן כבר הפסקתי להשתמש ב-ICQבכל מקרה, אתה יכול לשלוח קבצים דרך תוכנה אחרת כמו MSN MESSENGER שיש לו שליחת קבצים נוחה מאוד ואין איתה בעיות כמו ב-ICQ
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים על מה אתם מדברים?חוץ מזה שאייסיקיו זאת תוכנה מעולה (כמובן בגרסאות הפרו שלה, חס וחלילה לא גרסאות הלייט), הוא אמר בכלל שזה קורה לו גם במירנדה.אז מה כל הטיעונים שאייסיקיו תוכנה דפוקה?בכל מקרה, אני לא רוצה להפוך את זה לדיון ICQ/Messenger, כי היו ויש מספיק דיונים כאלה בפורום תוכנה, שם המקום לזה.בקשר לבעייה של פותח הת'רד: אם כבר העליתי את זה, באיזה אייסיקיו אתה משתמש?בטוח אין לך שום פיירוול?יש לך ראוטר אולי?בדקת שהבעייה קורה עם יותר מבן אדם אחד שאתה מנסה איתו שליחת קבצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.