עבור לתוכן

המלצה על מודם לאינטרנט מהיר משולב (ADSL+כבלים)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים).

אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.)

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו.

תודה רבה

נ.ב

אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל

פורסם

אני לא חושב שהמכשיר שהצעת מסוגל להתחבר גם לכבלים, מה גם שלא מצאתי אותו באתר של D-Link, מה שנראה תמוה למדי, וגם לא כתוב שם שיש למודם כניסת coax או תמיכה ב-DOCSIS, אז אני לא יודע איך הוא אמור לתמוך בהתחברות לרשת הכבלים.

מעבר לזה, אני עוד לא ראיתי מוצר שמבצע את מה שרצית, ואני גם לא מבין למה אתה צריך דבר כזה, הרי בסה"כ מודמים אתה מקבל בחינם גם בADSL וגם בכבלים.

פורסם

זה מודם ADSL בלבד, זה סתם טעות/רמאות של האתר הזה

חפש את הדגם בגוגל ותמצא שכולם מדברים רק על מודם ADSL.

http://www.dlink.com.au/Default.aspx?ArticleID=612

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב בדף המוצר המודם אמור להתחבר גם ל-ADSL וגם לכבלים

מודם המאפשר התחברות לקויי תקשורת מהירים (כבלים או ADSL)

כנראה שהמודם לא נמצא באתה של D-Link מכיוון שאם מסתמכים על הדגם שלו

DSL-300G
אפשר לראות שהוא דגם ישן יותר מהמודם שנמצא באתר הבית של D-Link.

אני צריך דבר כזה מכיוון שאני משתמש גם בווינדוס וגם בלינוקס ולא כל המודמים שהכבלים או בזק מספקים נתמכים ע"י לינוקס והמודם הספציפי הזה כן.

אז אני רוצה לחסוך ממני את הבלאגן שבמציאת דרייברים (שבדרך כלל אין) למודמים ואני רוצה שיהיה לי מודם אחד שתומך גם בכבלים וגם ב-ADSL (אם אני ארצה לעבור מסוג של אינטרנט מהיר אחד לשני).

פורסם

פתרון הרבה יותר הגיוני למה שאתה מבקש (ומשהו שגם קיים, המודם שהבאת לא תומך בחיבור כבלים) הוא לקנות נתב שיודע לחייג ב- PPTP, PPPOE ו-L2TP. ככה תפתור את עצמך מלחייג בעזרת המחשב, ולא קיים נתב שלא יעבוד עם הלינוקס שלך.

פורסם
  • מחבר

יש נתב אשר תומך בכל הפרוטוקולים האלו שאתה יכול להמליץ לי עליו?

פורסם

גם הראוטר הפשוט של Dlink וגם הראוטר הפשוט של Edimax תומכים בכל הפרוטוקולים שציינת

בכל מקרה PPTP די מיותר, המודם היחיד שעובד איתו היום הוא האלקטל הישן, שבקלות ניתן להסב ל-PPPoE ולחסוך הרבה בעיות הקיימות ב-PPTP

ל-DLink יש קצת בעיות עם חיבור L2TP אבל לעומתו ה-Edmiax מתחמם ומרעיש

פורסם
  • מחבר

עם רואטר מהסוגים האלו יהיה אפשר להתחבר לכבלים או ל-ADSL בלי מודם שהכבלים או בזק מספקים?

פורסם

ראוטר הוא לא מודם, לראוטר אתה צריך לחבר מודם עם חיבור Ethernet

פורסם
  • מחבר

OK

ויש אפשר לחבר את המודם לראוטר בחיבור USB (במקרה ויש לי מודם USB)?

פורסם

לא

רק חיבור רשת

פורסם
  • מחבר

ראיתי בכל מיני מקומות שיש נתבים שיש בהם גם מודם ADSL.......שווה לקנות אותם?

פורסם

אמרת קודם שאולי תרצה לעבור לכבלים

במקרה כזה ראוטר עם מודם משולב יכול ללכת לפח בשקט

פורסם
  • מחבר

OK

תודה רבה.

ושאלה אחת לסיום, אם לדוגמא אני משתמש ברואטר והוא מחובר למודם אינטרנט מהיר והמודם הזה לא נתמך ע"י לינוקס. האם עדיין יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים