עבור לתוכן

שאלה על התקנה מחודשת של XP

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים

כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף

כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

פורסם

רגע רגע לא הבנתי,

אתה רוצה להתקין את XP על 98?

כי אם כן, גבה את ספריית המועדפים ואת - My Documents...

בכלל, גבה כל דבר שחשוב לך.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע לא הבנתי,

אתה רוצה להתקין את XP על 98?

כי אם כן, גבה את ספריית המועדפים ואת - My Documents...

בכלל, גבה כל דבר שחשוב לך.

התכוונתי להתקנה מחודשת של XP על XP. בינתיים ביצעתי ואכן ההתקנה מזהה את המערכת הקיימת ונותנת אפשרות לתקן אותה

או להתקין לספריה חדשה. התקנה על הקיימת לא משנה דבר בהגדרות ובמקרה שלי גם סידרה כמה בעיות שהיו לי.

פורסם

מניסיון רב פעמי שלי (לצערי), התקנה של XP על XP מוחקת את הקוקיס, את המסמכים שלי ותת הסיפריות שלה, את הדואר באאוטלוק ובנוסף מאפסת את כל הגדרות הווינדוס (כולל זיהוי מחדש של חומרה).

ז"א - אתה מתחיל "טבולה ראסה" (דף חדש/נקי)

ה"תיקון" שהוא מציע הוא ממש בדיחה ולא עזר לי אף פעם....

עריכה : גם כל התוכניות שמותקנות ב PROGRAM FILES פתאום לא מזוהות ומשויכות (כגון WINZIP וכו')

פורסם
  • מחבר

מניסיון רב פעמי שלי (לצערי), התקנה של XP על XP מוחקת את הקוקיס, את המסמכים שלי ותת הסיפריות שלה, את הדואר באאוטלוק ובנוסף מאפסת את כל הגדרות הווינדוס (כולל זיהוי מחדש של חומרה).

ז"א - אתה מתחיל "טבולה ראסה" (דף חדש/נקי)

ה"תיקון" שהוא מציע הוא ממש בדיחה ולא עזר לי אף פעם....

אני רק יכול לומר שוב שמניסיון חד פעמי שלי (מאתמול) ההתקנה הזו לא מחקה דבר מהדברים שציינת וגם בעיותי הקודמות נפתרו כך

שמעניין מדוע ההבדל הזה בתוצאות...

פורסם

ההבדל נובע מהסיבה שיש שני סוגי התקנות של מערכת XP.

התקנה על מערכת קימת (שיחזור תיקון, בדומה להתקנת מערכת 9X על מערכת קימת)

והתקנה חדשה שדורסת את כל הקבצים וההגדרות הקימים (בהתקנה זו נשארים חלק מהקבצים אבל ההגדרות עצמם משוחזרות כמו לאחר התקנה חדשה.

:bash:

פורסם

אני חושב שבאקס פי זה דורס את ההגדרות.

חוץ מזה, בשביל זה לXP יש את אופציית השיחזור. כדי שלא יהיו בעיות. וברור שעדיף להתקין לספרייה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים