עבור לתוכן

מה אתם אומרים אל Manhunt

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!!

לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח

אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף

קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים?

הסוף מעניין כמה שלבים יש?  :)

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתלהבים מהמשחק, אם זה לא היה של רוקסטאר אני בטוח שלא הייתם שומעים על קיומו של המשחק.

משחק דפוק שחוזר על עצמו כל הזמן.

פורסם

זה המשחק הכי סדיסטי שיצא. סך הכל משחק נחמד סיימתי אותו ועד היום לא עצרו אותי על איזה "mass murder"

פורסם

משחק מעפן :-X (יש השתמשתי סוף סוף בסמיילי הזה.. :D ) לא שווה כלום. אפילו לאנשים שאוהבים התגנבות.

פורסם

מה? אם הינו רואים אותו בחנות?

אני לא בטוח שהיתי מדבר אילו... :P

(לא חשוב אל תתאמצו)

נראה טוב, אמרו שזה המנוע של GTA אבל הוא נראה ממש טוב (יחסית)

חוץ מזה סתם משחק דפוק, אם כבר אלימות חסרת מעצורים- היטמאן\פוסטאל 2 (החודש יוצא החדש!!)

אם כבר התגנבות- היטמאן\ספלינטר סל\גנב 3 ( ;) )

פורסם

בהתחלה המשחק מהנה כשאתה מתחיל לגלות כל מיני הוצאות להורג מעניינות.. אבל אחרי כמה זמן המשחק נהייה משעמם וחוזר על עצמו...

פורסם

בהתחלה המשחק מהנה כשאתה מתחיל לגלות כל מיני הוצאות להורג מעניינות.. אבל אחרי כמה זמן המשחק נהייה משעמם וחוזר על עצמו...

אהבתי תסוף לא יותר

פורסם

לא הגעתי לסוף... התייעשתי מהמשחק כבר באמצע :-\

פורסם

לא אמרתי אל מנהנט כלום כי בד"כ משחקי מחשב לא מחזירים לי תשובה ::)

בכל מקרה נמאס לי מהר מאוד ממנו, אם זה גרזן, שקית או מחבט זה עדיין ללכת מאחורי מישהו ולהחזיק את העכבר לחוץ, שום דבר מעבר.

פורסם

לא היה על זה כבר דיון

כי זה משחק "ענתיקה"

פורסם

תקוע בשלב 9 שאני צריך לקחת איזה איש דפוק אחד אחרי ויש שם 3 רוצחים קיצר הם רואים אותו רצים אליו ומתחילים לדקור אותו ומה לא אני יוצא ואז שלוש אליי הם תוך שניה הורגים אותי אוףףף המ אני עושה?!?!?!

זה כבר אחרי שפתחתי דלת אחת...

פורסם

תקוע בשלב 9 שאני צריך לקחת איזה איש דפוק אחד אחרי ויש שם 3 רוצחים קיצר הם רואים אותו רצים אליו ומתחילים לדקור אותו ומה לא אני יוצא ואז שלוש אליי הם תוך שניה הורגים אותי אוףףף המ אני עושה?!?!?!

זה כבר אחרי שפתחתי דלת אחת...

מה דעתך על להגיד לו להישאר מאחור ולטפל באויבים קודם?

לגבי המשחק, כן די משעמם למרות שגמרתי אותו(יש לי נטיה לסיים מה שאני מתחיל ....)

אלימות סתמית למדי ולגבי הריגות, לגבי אויבים, לחיצה קטנה וגמרנו - לא צריך להחזיק את העכבר, לא נותן כלום  ::)

פורסם

להגיד לו אפשר בכלל??  :o

איך??  :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים