פורסם 2004 ביולי 1021 שנים יש לי את המקלדת מולטי מדיה של מיקרוסופט ויש לי בעיה שמפריעה בעיקר במשחקי מחשבאי אפשר ללחוץ על יותר מ2 מקשים בו-זמנית... זה עושה כזה ביפוגם עוד משהו... איך מבטלים סטיקי קי... ומה זה?גם במשחקי רשת.. אי אפשר ללחוץ הרבה על שיפט
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים בקשר ל"שיפט" תיהיה על שולחן עבודה ותילחץ חמש+~- פעמים "שיפט" ואז יופיע לך חלון ותיכנס להגדרות (שיש בחלון) ותבטל את המקשים"הדביקים" (ככה קוראים לזה)
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אני חושב שבכל מחשב זה שונהכי אני לא יכול יותר מ4 באותו זמןאבל חפיף זה לא ממש מפריע
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אצלי אי-אפשר יותר משלוש :-\ תנסה אולי להיכנס להגדרות של המקלדת בלוח-בקרה ותיראה אם אפשר לשנות את זה?!!?!?!?!?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר בקשר למקלדת יש אולי דרייווברי םמולטי מדיה?ובקשר לסטיקיילא מצאתי איפה לבטל...
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים זה הגבלה פיזית במעגלים של המקדלת ואין שום דבר לעשות בנידון, לכל המקדלות יש אותה הגבלה.בחלק מהצירופים אתה יכול ללחוץ על 4 מקשים ובחלק על 3.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר רציני?? אז הלכו לי כל משחקי הרשת עכשיו צריך מקלדת חדשה =\ וזה מעצבן כי זה מחשב חדש! יוו.. ובקשר לסטייקי? לפחות שתיהיה חצי כוס מלאה בבקשה תעזורו לי ותודה לכל מי שעזר עד עכשיו
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אם אתה רוצה ללחוץ על יותר מ2 כפתורים אתה יכול לקנות מקלדת חדשהאבל עדיין תהיה לך הגבלה של 3 או 4 כפתורים במקביל(אתה לא צריך ללחוץ על יותר במשחקי רשת)ובקשר לסטיקי בקשר ל"שיפט" תיהיה על שולחן עבודה ותילחץ חמש+~- פעמים "שיפט" ואז יופיע לך חלון ותיכנס להגדרות (שיש בחלון) ותבטל את המקשים"הדביקים" (ככה קוראים לזה)
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים בוא אני אמלא לך את הכוס לרבע יש אפשרות שאני לא יודע איך מבצעים אותה, בה אתה יכול לבטל את הרעש המעצבן שהמחשב עושה כאשר אתה לוחצ על מעל 2 מקשים. מה שאני יודע גם, שאתה יכול לגרום למחשב להפסיק לעשות את הרעש המעצבן הזה, בעזרת דבר פשוט. פתח את המארז שלך, ושם תראה רמקול קטן(אני מתכוון למגנטים האלה) תחתוך את החוט שלו והרעש לפחות יפסיק. מקווה שעזרתי.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא ניראה לי שזה עוזר בכל מקרה לא תהיה תגובה ללחוצה של מעל ל2 מקשים זו מגבלה של מקלדות זה לא פטרון טוב בכלל!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.