פורסם 2004 ביולי 921 שנים העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי??זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול...יש למישהו משהו להציע.......??
פורסם 2004 ביולי 921 שנים ניסית פשוט לעשות פו למטה? פעם נכנס לי לשם גוש אבק מהשולחן (ללא פד) עשיתי פו וחזר להיות בסדר.ד"א אתה משתמש בפד? אם כן באיזה צבע? יש כאלה שאומרים שפד בצבע אדום יכול לגרום לעכברים אופטיים לא לעבוד כל כך טוב.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר לא זה לא זה זה כבר קורה לי הפעם ה4 או יותר יש לי פיירוול של פנדה ואנטי וירוס של פנדהואין לי וירוסים או משהו כזה הוא עשה סריקה ולא מצע כלום
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר בינתיים זה ניהיה בסדר עכבר אחר הוא אצלי לא אופטי...ובכלל אני פירמטתי את המחשב לפני פחות משבוע הכל חלק...אבל העכבר הזה משגע אותי אני מקוה שלא יחזור עכשיו הוא בסדר בינתיים לא משתגעתודה על העזרה!
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים בינתיים זה ניהיה בסדר עכבר אחר הוא אצלי לא אופטי...ובכלל אני פירמטתי את המחשב לפני פחות משבוע הכל חלק...אבל העכבר הזה משגע אותי אני מקוה שלא יחזור עכשיו הוא בסדר בינתיים לא משתגעתודה על העזרה!תנסה עכבר אחר ( תשאיל מחבר, שכן )מתי קנית את העכבר ? תשאל בחנות אם הם יכולים להחליףאם הבעיה ממשיכה, מקסימום תקנה עכבר חדש 50 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.