פורסם 2004 ביולי 1021 שנים כנראה אתה לא מכיר את המונח "אורקלוק" , בישביל אוורקלוק טוב צריך טמ'פ כמה שיותר נמוכה בכדי להוציא תוצאות גבוהות יותר
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים סליחה? מגזימים עם המאוררים?נראה לך שיש לי הובי לדחוף למארז עוד ועוד מאוררים סתם לכיף? תאמין לי שכל מה שאני עושה זה בשביל לשפר את הטמפרטורותוההבל בין מאורר אחד מכניס, לכל המאוררי מארז שיש לי.. זה לא בדיוק 4 מעלותבכל מקרה כל אחד עם זרימת האוויר שלו, העיקר שאתה מרוצהזה לא העניין, מה שאני מתכוון זה כמות החוטיםאף אחד לא מצפה לבלאגן בחוטים שכל מה שיש זה הרדיסק אחד מאורר אחד וזהו..השרינקים או מה שלא עשית לספק יצאו מאוד יפה, החוטים נשארו גמישים או שהם קשיחים מאוד?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אוקיי שאלהכשתשיג צורבאיך בדיוק תחבר אותו לחשמל אם חתכת תחוט?חתכת את החוט או שהחבאת בתוך הספק ??
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אוקיי שאלה כשתשיג צורב איך בדיוק תחבר אותו לחשמל אם חתכת תחוט? חתכת את החוט או שהחבאת בתוך הספק ?? לא נראה לי שהוא טיפש בשביל לחתוך את החוט... כנראה הוא הסתיר בתוך הספק... אי אפשר להגיד על הסידור של החוטים שזה משהו פצצה או משהו טוב כי תכלס חוץ מהארדיסק אין לך שום דבר שמצריך חוטים אז מן הסתם זה יהיה ככה.. אבל בכל זאת הסידור חביב
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר לא חתכתי ולא החבאתי החוט השני שמוסתר שם הוא מתפצל לעוד אחד ואם אי פעם אני יצטרך עוד תמיד אפשר לחבר עוד חוטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.