פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר מה דעתך על זה?http://www.pandas.co.il/images/42b02a.jpgוהטרמלרייט על איזה דגם אתה ממליץ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים דייייייי עם ההודעות ברצף זה כבר פעם שלישית שאני רואה שאתה עושה את זהתשתמש בכפתור "עריכה" !ואתה יכול לקנות היטסינק של טרמלרייט (אלה סינקים לא גדולים בכלל רק בתמונות הם נראים ככה) ולשים מאורר80ממ נחמד עליהםאבל חבל על ההוצאה הכספית אם כבר יש לך את האירופלואו תשאר איתו...מאורר מקדימה מכניס אווירמאורר מאחורה מוציא אווירמאורר בדלת מכניס אווירמאורר למעלה (בגג) מוציא אווירמאורר מלמטה (רצפה) מכניס אווירזה הסידור הסטנדרטי לכל מיקום אפשרי של מאורר
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר מה דעתך על זה?http://www.pandas.co.il/images/42b02a.jpgוהטרמלרייט על איזה דגם אתה ממליץ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הסינק שהראת נראה לי קצת צעצוע אבל אני לא בטוח בזה, איזה דגם ושל איזה חברה המוצר?סינקים של טרמלרייט זה לפי המקסימום תקציב שלך...תוריד מהתקציב שלך 60 שקל שידרשו למאורר (אלה אם כן יש ברשותך 80ממ פנוי וטוב להרכבה)
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אני חייב לציין זה המארז המנימליסטי ביותר שראיתי - אין לך אפילו CD אם אני לא טועה - גם אני יכול לעשות סידור כזה אם אני אפרק את כל מה שיושב לי במארז.זה לא כוחמה גדולה להוריד את כל הרכיבים למינימום, צריך מקסימום רכימים ומינימום חוטים זו השאיפה.אבל באופן כללי יפה ביותר 8)
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים בלי דיבורים על קירור פה, זה לא הפורום המתאים.שאל את השאלות האלה בפורום אוברקלוקינג וקירור...
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אחלה של סידור , אבל אם להתחשב במצב שאין לך שום חומרה ושום כוננים אופטים אז זה לא ממש סיפור כי אין לך גם כבלים .
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים נכון, גם עומס מאוררים אין לךאם אני מוריד 5 מאוררים נשאר רק עם 1, מוריד את הצורב.. גם לי יהיה סדר כזה..בכללי נראה ממש יפה חוץ מהעובדה שיוצאים לך רק 2 חוטים מהספק, זה מספיק לך?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר אני עשיתי שיצאו רק שני חוטים ודבר שני יש לי רק מאורר אחד כי עשיתי נסיונות בכל הצורות ועם מאורר אחד מקדימה שמכניס אוויר הגעתי לביצועים הכי טובים בטמפרטורה
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים אוקי אם אתה אומר... תשאר עם מאורר אחד מקדימהאני ישאר עם 2 מקדימה 2 מאחורה אחד בדלת אחד בגג....בכל מקרה אני יודע גם אני קיצצתי חוטים בספק הג'נרי שלי, בספק של HEC אני לא יכול לפתוח את הקופסא כי מדבקת האחריות תיקרע :-\
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר אתם מגזימים עם הכמויות מאוררים זה לא תחנת קמח זה מחשב וההבדל של 4 מעלות לא יהרוג אף אחד המחשב שלי היה עומד על 60 מעלות עכשיו על 40 ותאמינו לי שאין שום הבדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.