פורסם 2004 ביולי 921 שנים לא, זה פשוט מושלםאני אמור לנחש איך הסידור חוטים אצלך נראה? כי אני לא משהו בזה.. הייתי בקורס נביאים במתנ"ס ופרשתי אחרי שני שיעורים
פורסם 2004 ביולי 921 שנים או הינה בסופו של דבר החלטת לשתף אותנו בתמונות ;Dבאמת יפה, הצלחתי בניחוש הראשון שלי, מושלם
פורסם 2004 ביולי 921 שנים רועי מאיפה אני יכול להשיג כאלו צינורות לכבליםאו מישהו אחר יכול לענות לי מאיפה אני יכול לשיג
פורסם 2004 ביולי 921 שנים כל חנות, לספק זה "סליבינג" של וואנטק, עולה 50-60 שקל תלוי בחנות, מגיע ב5-6 צבעיםהכבלים של הIDE זה גם לדעתי של וואנטק ועולה בערך 60-70 לכבל בודדwww.zigzag2000.co.ilwww.pch.co.ilwww.pandas.co.ilwww.ksp.co.il
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר הצנורות של הספק אלו שרוולים מתכווצים אני חושב שאפשר להשיג באייס או הום סנטר אני אישית הבאתי מהעבודה של אבא שלי
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אם יש לך אותו - תשאיר אין סיבה להחליףאם אין לך אותו - שלא תחשוב אפילו לרגע לקנות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים בגלל הבעיותבגלל החוסר שקטבגלל המחיר הלא משתלםובגלל הקירור הלא מספקתחלס למי שכבר יש אותו שישאר לא שווה להחליף, אבל לקנות אותו היום יהיה דבר לא חכם בכלל יש בשוק סינקים יותר מוצלחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.