עבור לתוכן

התלבטות קשה בין מעבדי amd

Featured Replies

פורסם

זה בסדר לוקוס, גם אני חריג. אני שמח להיות חריג בעדר. ואני ממש לא מתכוון לפטרן אותך. זו לא הכוונה. ודרך אגב אז רק שתדע שחריג+רצינות = אגדה וזה מתכון להצלחה.

כל מה שאני אומר זה:

1) שלהמליץ לרוב האנשים על OC מעבר למתון זה לא נכון לעשות.

2) OC חזק בשביל ביצועים+רוב ההמלצות שנותנים פה בפורום = לעלות לפנטיום 4.

עריכה: רוב המארזים שמוכרים לאנשים זה זבל. אבל אם אתה קונה מהזבל את הבסט אז הסיכוי שלך ליפול קטן. ויש זבל ב 16 דולר ויש "זבל" ב 50-60 דולר.

• תגובות 55
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

1. ממליצים על רכיבים לOC רציני, מי שמקבל המלצה על המהרה רצינית צריך ללמוד קודם מה עושים ואיך עושים לא לרוץ ישר ל 2500@3800 כי ככה אמרו לו

2. רוב ההמלצות מבחינת מחירים? דיי צודק....

לא משנה כל כך איזה מארז אתה קונה, מה שחשוב זה אם אתה מתכוון להשאר איתו כמו שהוא הגיע או לשפץ אותו

מבחינת ספק זה גם לא כל כך חשוב אם זה ג'נריי פשוט או ג'נריי מוצלח יותר, אם יש לך אפשרות לקנות אחד איכותי תשכח משני האופציות האלה לגמרי ואל תבנה על ספק ג'נרי מוצלח יותר שהוא באמת יהיה מוצלח, זה עדיין ג'נרי.... אנשים פה ממליצים על ספקים שמגיעים עם מארזים ב200 שקל מKSP ואומרים להם שהספקים לא רעים בכלל, ולפי דעתי זה לא נכון להגיד ככה כי זה עדיין ג'נרי אפילו אם הוא נחשב לקצת יותר טוב מהג'נרי הממוצע שאנחנו רגילים אליו..

פורסם

כשאני מדבר על 50-60 דולר, זה מחירים לדילרים ובטח לא נמכר ב KSP ב 200 שקל. והמארז שאני הולך לקנות שווה הרבה יותר מחלק לא קטן מהמארזים המפוארים עם השמות המפוצצים, וכן אני גם הולך לשפץ אותו טיפה.

עריכה: וסליחה. זה לא כולל מע"מ. אז כן, זה נכון להזהיר את האנשים ממארזים ב 200-300 שקל. בטח כשאפשר לקנות COMPUCASE

פורסם

כן, לפרסם מחיר לדילרים לא כולל מע"מ זה דבר מאוד חכם.. בכלל לא יבלבל פה אנשים.... ;D

פורסם

כן מסכים :-[

עריכה: בעצם לא. שידעו מה הם מקבלים ב 200 שקל

פורסם

חחחח מההה לאאאאאא בטח שאתה מסכים

שאתה מדבר על מוצר מסויים ואומר שעולה 50-60 דולר

משתמשים יכולים לחשוב שמוצר שהם רואים במחיר הזה בחנויות (נגיד 200-250 בשקלים) זה אותו המוצר\איכות שאתה מדבר עליו

תדבר על מחירים בשוק הישראלי, מחירים לדילרים ולא כוללים מע"מ זה משהו אחר ורוב האנשים פה לא יכולים להשיג מחירים כאלה

בכל מקרה מה זה משנה עכשיו.. מארזים שנמכרים בבמחיר הזה, הם ברוב המקרים גם מארזים לא אטרקציה וגם ספקים בכלל בכלל לא אטרקציה

עם מודינג אפשר לשפר את המארז (ברוב המקרים זה אפשרי, יש מארזים שמנסים להיות יחודיים ואז יותר קשה להתעסק איתם)

אבל עם הספק אין מה לעשות חבל להתקע איתו, קונים מראש משהו איכותי וזהו.

כמובן שקומפיוקייס יוצאים מן הכלל, הם זולים עם ספקים איכותיים

ולא יפה הלכלוך הזה שעובר פה על ה HEC AR-T, זה שהוא בהספק לא גדול ואין לו מייצב מתח לא מוריד מהאיכות שלו

פורסם

טוב, אז כדי שיהיה ברור:

אנשים יקרים - המארזים שאתם קונים ב 200 שקל ואפילו 300 הם רובם זבל. אז תזהרו.

פורסם

רגע , אני רוצה להבין

2500 ו 2800 דיי שווים בביצועים ?

כלמר עדיף לקחת 2500 + אירור איכותי [ למשל מארז טוב כגון סופרטאנלט ] וזה אני ישתווה בביצועים ?

פורסם

2800+ סופרטלנט+קירור+ספק? כבר עדיף P4+קומפיוקייס. או 2500+ קירור טוב+קומפיוקייס+עוד מאוורר @3200.

פורסם

עזוב אותך מכל העצות זה רק מחשב יש לוח זול ונפלא ל OC אם אתה רוצה בכלל להכנס לזה אמין ולא בעיתי!!!

GA 7S748-L

מבוסס על צ'יפ סט של   SIS

עומד במהירויות מטורפות וכל מי שאומר אחרת מוטב שיוכיח מנסיונו ולא דעות ומחשבות

http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm

פורסם

לישראל (ה) 0. אתה בד"כ מדבר עם עצמך מעל דפי הפורום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים