פורסם 2004 ביולי 921 שנים מישהו פה לאזעזל קורא בכלל את התשובות שלי?"חצי שנה לגיימרים בלי OCאם אתה לא גיימר ישרוד שנתיים בקלות"אני לא מאמין שעוד שנתיים אתה תוכל לשחק בצורה חלקה עם 1826מגהרץפיירוור זה חיבור כמו USB רק שאין לו הרבה שימוש בארץ
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר מישהו פה לאזעזל קורא בכלל את התשובות שלי?"חצי שנה לגיימרים בלי OCאם אתה לא גיימר ישרוד שנתיים בקלות"אני לא מאמין שעוד שנתיים אתה תוכל לשחק בצורה חלקה עם 1826מגהרץפיירוור זה חיבור כמו USB רק שאין לו הרבה שימוש בארץאני גיימר ואני מאמין שאני יוכל לשחק באופן מכובד לפחות שנה וחציושוב מה יותר טוב הכרטיס מסך שאני הבאתי או מה שאתם המלצתם?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר רק תענו לי איזה לוח הכי טוב ומשתלם בין מה שאני נתתי ואתם? כדי שנוכל כולם להגיד לי מזל טוב
פורסם 2004 ביולי 921 שנים לא יודע מה אנחנו הצענו ומה אתה הצעתהכי טוב זה NF7 רגיל, זול מאוד טוב מאודתתחדש.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אוקי תודה רבה nf7 זה כנראה היהעכשיו לדבר קטן שולי אני יקנה את הוולקנו 12 למקרה שאני ארצה לעשות אובר קולקינג וגם בגלל שהמעבד חייב קירוראז אם אני לא עושה אובר קלוקינג המאוור לא צריך להיות על מהירות גבוה נכון?וגם במהירות נמוכה הוא מקרר את המעבד טוב ולא עושה רעש נכון?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים באמצע הוא יקרר טוב ולא יעשה הרבה רעשאל תשים אותו על מינימום זה לא רעיון טוב..
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר בכל מקרה בעיות חימום אין לי מה לדאוגותגיד הספק 300 וואט של האק הוא טוב, לא ידפוק לי את המערכת או משהוא?והוא תומך בpfc או מששהוא כזה נגד נפילות מטח?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר וזה סכנה שאין לו מייצב מתח? יש סיבה לדאוג?זה טוב להיות במארז עם רק מאוורר אחד של 12?או ששוה להוסיף עוד מאוור של 12 ב90?ועם כדי להוסיף המאוורר הזה רועש? כי גם חשוב לי השקט
פורסם 2004 ביולי 921 שנים למה 90 שקל איזה מאורר אתה מתכנן לקנותוכן, עדיף לנצל גם את המקום השני לא כדאי להסתמך רק על מאורר אחדואתה יכול ללכת על הHEC AR-T בלב שקט אחלה ספק.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר כן שמעתי עליו שהוא ספק טוב, פשוט מדאיג אותי עם בלילות ארוכים של הורדות אין סכנה?וזה הקומפיקס ב320 שבא עם מאוור12+פילטר מאוורר איכותי מאוד, ובעוד 90 אפשר להוסיף עוד מאוור12 ופילטר אז שווה על ההתחלה? או לחכות קצת?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים זה אחלה ספק, אתה יכול לישון כשאתה מוריד בשקט אחלה ספק, אמור לספק את המערכת שלך כמו שצריך.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים ברור על ההתחלה למה לחכותהשאלה גם איזה מאורר אתה מקבל ב90 שקל..לי ולהמון משתמשים בפורום יש את ה HEC ART 300W בדיוק הזהוהמחשב שלי פתוח נונסטופ, אין דאגה אחי זה לא ספק ג'נרי זה ספק באיכות גבוהה של חברה מוכרת !
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר תודה רבה אחי הרגעת אותיושתי דברים אחרונים אני מקווה איך אתה לא מבין לאיזה מאוורר טוב אני מתכוון שיש לך אותו מארז?ובקשר ללוח- אני גיימר דיי כבדאז הלוח הזה הוא טוב ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD או שמומלץ לוח אחר? ואחרי זה אני באמת חושב שאני סגור על הכול!!ותגיד זה שהלוח הוא דואל זה בעיה? אני יכול רק סטיק 1?או שבכלל כדי לי לקחת לוח אם אחר?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים לוח מצויין עם שני חסרונות בלבד*בלי FIREWARE - לא חיסרון למי שלא צריך את זה*כרטיס קול ממוצע - עדיין לא חיסרון, מגיע עם כרטיס קול כמו ברוב הלוחותשני הדברים האלה השתפרו בלוח הבא NF7SL אם אין לך צורך בהם אתה יכול להשאר עם הNF7אין לי אותו מארז, יש לי אותו ספק כוח שמגיע עם המארזאני יודע שמאורר אחד טוב מגיע עם הספק, השאלה אם אתה קונה עוד מאורר הוא יהיה אותו מאורר או אחד אחרדואל דידיאר לא משפר את הביצועים כל כך במעבדי AMD רק באינטל, בגלל זה עדיף לקנות סטיק אחד - זה לא קשור ללוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.