פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר תראה הקטודה מחוברת על המאוור עצמוובקשר לגריל של המאוור סדרתי את זה עכשיותודהולאנשים שכתבו על האיזו לירבנטאז זה לא איזו לירבנטזה דבק בד ולמה זה הורס?זה לא יפה?וזה גם עזר לי לאיוורור של המחשביש יותר זרימת אוויראמשח לקבל עוד תגובות ועוד הצעות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים תראה הקטודה מחוברת על המאוור עצמו ובקשר לגריל של המאוור סדרתי את זה עכשיו תודה האיזולירבנד\בד מאוד יפה ועוזר גם לסידור וגם לזרימת אוויר ולנוחות ואסטטיקה והכל.. אבל תפרט יותר על הזכרונות, זה סינקים שבאים עם הזכרון או שזה קירור שנמכר בנפרד של איזה חברה זה, ואם אפשר גם קלוז אפ
פורסם 2004 ביולי 921 שנים בהחלט סידור יפה, אבל לדעתי האיזולירבנד חבלה לא ממש אסטטי.לא קוראים לזה דבק בד אלה איזולירבנד חבלה.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים יפה מאוד, חוץ מהמאוור וכבל אחד עשית לבד? מה עם איזו תמונה בחושך ותמונה של הזכרונות?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הסידור שלך יפה מאוד אולי תשקול לשים עוד דברעם רגישים ל UV זה ישפר את המראה בהחלט
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים סידור יפה רק ששוב אני ישאל, למה הגריל של המעבד על הצדוהאם נוח לך שהקטודה ממוקמת במקום שתוכל לראות אותה? (לא מסנוור ?)תן קלוז אפ על הזכרונות ואם זה משנה משהו אז גם שהמחשב דלוק, מהממים!זה Spark7+(אם אני לא טועה)הגריל בא כבר "עקום" זה מכייון שהתושבת היא לאורך ולא לרוחב
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים אני יודע, היה לי את הספארק חצי שנהאבל אפשר לישר את הגריל אם מוציאים את הברגים, זה 2 שניות אז למה להשאיר את הגריל הפוך?!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים חוץ מהדברים הקטנים (לא שאני מזלזל בהם)זה אחלה סידור!אם אפשר רק תמונה בחושך...... ;D
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אם אני לא טועה אלו TWINMOS DDR TWISTER 512mb 400mhz CL2http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1145&catcode=210
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.