פורסם 2004 ביולי 921 שנים חברים אול בקרוב יהיה לי מסך של פאלפון סאסונג אולי תעזרו לי ותגידו לי איך אני יכול לעשות מודיג עם המסך הזה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים האאאאא ?!?!?!?!?!?![שו ??? לא הבנתי..... ???קשקש שנית !!!מה זה התגובה הזאת? משעמם לך? אתה לא יודע אל תגיב!ובקשר לשאלה, חיבור מסך פלאפון זה דבר קשה שאני לא יודע אם למישהו בפורום יש את הידע לענות לך כיצב לעשות זאת. בשביל לעשות זאת אתה צריך לבנות בקר שהמחשב יכול לזהות.. תנסה למצוא מסך "כללי" יותר (כמו של PSONE וכדומה..)
פורסם 2004 ביולי 921 שנים וואי וואי... מישהו פה קצת עצבני.... מה קרה ?!?!! כולה לא הבנתי איזה מוד אפשר לעשות עם מסך של פלאפון....תירגע קצת !! לא יקרה כלום אם תדבר יפה....
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הויכוח מיותר, <mishmish> - אם לא הבנת, יש דרך לשאול והיא לא זו שהשתמשת בה (אני מבין שניסית להיות קצת הומורוסטי - אבל לקחת את זה טיפה רחוק מדי).אני מבקש משניכם לא להגיב יותר בנושא!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אפשר דוקה להישתמש במסך של פלאפון יש אפילו vxcr אבל רק למסך של 3310 nokia http://www.skippari.net/phpBB2/viewtopic.php?t=474
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.