עבור לתוכן

בא לי לזרוק כסף-מערכת סאונד למחשב

Featured Replies

פורסם

WTF ()_O ?!!?

אנשים מה אתם נורמאלים ? מזה אם אתה לבד בבית אז יהיה כדאי אוזניות ?! הפוך !

כשההורים שלי בבית או כשאח שלי פה אני לא עושה כנס בחדר ושם רוק בפול ווליום ! אני סוגר ת'דלת ושם על בינוני +-, כשאני לבד בבית אני לוקח דיסקים למערכת KEF בסלון ומפוצץ ת'בית קבינימט.

הרבה יותר כיף לפי דעתי לשמוע בלי אוזניות, הרבה יותר כיף להרגיש את הבאס ככה ובכלל זה לפעמים מעצבן שתקוע לך משהו על הראש.

אוזניות זה טוב רק אם אתה יושב ב 2 בלילה על המחשב ואתה רוצה לשחק אבל הרעש מפריע כי כל הבית ישן ואתה רוצה בכל זאת להינות מסאונד טוב - אז קונים אוזניות, או שאתה פריק של CS וכדומה ואתה חייב לשמוע על צעד של שחקן אויב בכל פינה חשוכה במפה... אז תקנה אוזניות טובות.

בכל מקרה... אני קניתי את ה ATP3 ואני דיי מאוכזב... ממני ! חשבתי שזה יספיק אבל אני מגלה מיום ליום שאני יותר פריק של מוזיקה ממה שחשבתי ואני היום הייתי משקיע לפחות 2000 שקל במערכת למחשב, אבל... זה רק אני.

בגדול הATP3 מעולים למחיר שלהם, הדגם של LOGITECH המתחרה לפי דעתי פחות טוב, שמעתי אותו אצל חבר ואני חושב שאצלי שומעים יותר טוב.

רמקולים של CREATIVE, לא נראים לי... למה לא ? בגלל שאני לא מאמין שחברה שגם מייצרת כרטיסי קול יכולה גם להוציא רמקולים ברמה ולא בגלל שזה לא דבר הגיוני אלא בגלל הלוק המצועצע של Creative והמוניטין שיש להם, לי זה נראה שהם מושכים אנשים שחושבים ששילוב של הכרטיסי קול שלהם עם הרמקולים שלהם זה כאילו הגימור המושלם... אין מצב.

כמובן שאפשר להנות מהרמקולים שלהם, אפילו מאוד ואני בטוח שהרמקולים הכי הכי טובים שלהם דיי חזקים אבל יחסית לחברות אחרות אני בטוח שיש להם עוד לאן לשאוף.

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בונה אין לך מוסג על מה שאתה מדבר. לי יש logitech Z560 שאלה נחשבים לרמקולים עדיפים בהרבה על הT5400 או על הZ640 וקיבלתי ביום שלישי את האוזניות שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73808.0

והרמקולים שלי בכלל לא מתקרבים אילהם. הצליל הרבה יותר נקי וכייפי והם שוות בערך למערכת רמקולים ב 7000 שקל (רק רמקולים).

בקיצור אם אתה רוצה בערך להשוות איכות אז תשווה ככה. כל דולר שאתה משקיע באוזניות זה כאילו אתה משקיע 8 דולר ברמקולים בקשר לאיכות.

אם אתה מחליט על אוזניות תיקח 1 מהדגמים ש47 המליץ לך. לדעתי או את הaudio-technica ATH A500 או את הסנהייזר HD280 אבל כל הזוגות ההיו מעולים לך

פורסם

אפרופו Z560, הצלחתי לדפוק את הקרוס ואת הסאב עצמו... מקרטע בעוצמות גבוהות, אנסה להחליף את כל התיבה... מה עושים בנוגע ליחידת ההגברה, כלומר, איפה ואיך לתקוע אותה בתיבה החדשה שאבנה לסאב?!

ככל הנראה שגם נגרם נזק לקרוסאובר (חלוקת תדרים לא שווה בין הערוצים הקדמיים המתבטאת בהבדלים בין עוצמות השמע של הערוצים והפרעות מרובות בתדרים גבוהים) של היחידה, מה שדי שם קץ לכל הנסיונות לתקן את הנעשה... הפתרון היחיד הוא כנראה להחליף את הסט. :(

פורסם

קנה אוזניות ;). ועכשיו ברצינות. אם אתה שומע בעיקר מוסיקה (למרות שאם שלי גם הרבה יותר כייף לי לשחק ולראות סרטים) אז שווה לך לקנות אוזניות ברמה גבוהה מאשר איזה Z680 או משהו בסיגנון. אני ממליץ לך מאוד על הדגם שלי בגלל שלא צריך לו מגבר כדי שיעבוד טוב.

לי יש את ה audio-technica ATH A900 שהם מומלצות בחום

פורסם

למה להתעקש על קראייטיב בזמן שאתה יכול לקחת את הלוג'יטק Z-640 עם כרטיס קול טוב ? לדעתי תהיה איכות יותר נורמלית.

פורסם

זה סרט בנזונה, גם אלישיה קאטברט נותנת שם תפקיד ממש טוב. יענו, אף פעם לא התלהבתי ממנה, אבל בסרט הזה היא נותנת כל מני מבטים שם למצלמה משהו מיוחד......

בכל מקרה, חיברתי את המחשב לרמקולים של 300וואט O_0

אני דווקא ראיתי אותה ב 24 בכל שלושת העונות , אבל היא דיי היתה מעצבנת שם בגלל שהיה לה כישרון מדהים לכמות שהיא יכולה להסתבך, תוך 24 שעות היא היתה בסכנת חיים שונה 4-8 פעם ! ::) נו טוב זה התפקיד שלה ...

ואם יש לך כבר רמקולים נחמדים ואתה עדיין רוצה להשקיע אז לך על אודיג'י 2 ZS ואוזניות איכותיות

פורסם

noooo

אוזניות וaudigy לא אוהבים 1 את השני. לסטריאו הaudigy נופל כי מה שהוא טוב בו זה עיבוד סאוונד של 5.1 או 7.1 אפילו במנועים כבדים של אודיו.

באיכות סאוונד נטו עדיף את המאיה 7.1 בהרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים