עבור לתוכן

קבלו מה התותח הזה בנה עם P3 ישן וLCD מנייד ישן...

Featured Replies

פורסם

וואי וואי תותח אמיתי...

למרות שלא הבנתי ממש תעיקרון...

יאנו הוא שם מאחורי מסך LCD פרוז'קטור וההלומת אור שיצאה הראתה עד כדי כך חד את המסך?

פורסם

שווה ביותר! כמה השקעה.... גם אני רוצה אחד :-\

פורסם

נחמד...

פורסם

נחמד?? אדיר!!!

פשוט לא יאומן..... הבן אדם פשוט מלך....

פורסם

[ltr]it seems that you haven't read the FAQ. the laptop LCD monitor was just for testing, he bought an LCD projection panel off ebay.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

צודק, הוא בנה עם LCD של LAPTOP ואח"כ הוא קנה LCD אחר נראה לי כדי לשפר רזולוציה או משהו , לא זוכר.

אבל בכל מקרה זה פשוט ענק! הבנאדם תותח.

גם לי לקח זמן עעד שהבנתי איך זה עובד אבל זה עובד פשוט כמו שזה נשמע: כל מסך LCD אז הLCD עצמו הוא חצי שקוף כזה ומאחור יש מין תאורה פלורסנטית לבנה כדי שיראו תמונה ולא חושך או תמונה ממש כהה וחשוכה אז מה שהוא עשה הוא פשוט הוציא את התאורה המקורית , שם במקום מין פרוג'קטור ומלפנים עדשה וזהו בכלליות.

ועוד תראו את הרזולוציה היא נראית לי ממש לא רעה רואים בבירור גם אותיות קטנות.

אם היה לי איזה LCD זרוק בבית הייתי מנסה...

פורסם

הוא השתמש בLCD projection panel, לא במסך LCD רגיל, LCD רגיל לא מיועד לשמש כתמונה להקרנה ::)

פורסם
  • מחבר

An LCD projection panel is an LCD + controller + cooling in a box you should normally place on an OHP

זה אותו דבר, זה שזה נקרא פרוג'קשן פנל זה לא אומר שזה מסך להקרנה.

פורסם

במילה אחת הבן אדם תותח!!!!

אין מילים

פורסם

באמת, ממש מדהים! לבנאדם יש בטח הרבה מאוד זמן פנוי וכסף.

פורסם

Holy shit :o

פורסם

An LCD projection panel is an LCD + controller + cooling in a box you should normally place on an OHP

זה אותו דבר, זה שזה נקרא פרוג'קשן פנל זה לא אומר שזה מסך להקרנה.

יכול להיות שאני טועה, אבל לפי מה שהבנתי

LCD projection panel

a portable display unit that is placed on top of an overhead projector and connected to a computer so that the computer's display can be projected onto a large screen.

אם אתה יודע משהו שאני לא יודע, אז בבקשה.....

פורסם
  • מחבר

טוב אני עדיין לא מומחה לעינייני מקרנים אז אני לא יתווכח איתך. אז אני צריך לשנות את הנושא של הת'רד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים