עבור לתוכן

Sapphire X800 pro תוצאות חדשות

Featured Replies

פורסם

אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark

אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות

כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם

ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT)

אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה:)

לינק לתוצאה:

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/g/h/t/s/h/a/d/e/z/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407082140254425/200407082141117764/3dmark.jpg

המפרט הוא כמובן המפרט שלי בחתימה ללא overclocking

*ציטוט מה relese notes של ה 4.7

Further improvements in our Vertex Shader handling bring performance improvements to applications that use stencil shadow volumes. For example, the Battle of Proxycon and Troll's Lair tests gain 10-30% on RADEON X800 PRO.

פורסם

גם אנוידיה הוציאו דרייברים שהראו שיפורים כאלו, ואז תפסו אותם ברמאות.

לך תדע אם זה לא המצב גם פה.

ואם הדבר היחידי שמשתפר זה 3DMARK אז זה באמת לא רלוונטי.

פורסם

אולי תפעיל משחק כמו פאר קריי עם ה4.6 ואחרי זה 4.7 ותגיד לנו כמה FPS בכול אחת מהסדרות זה קצת משכנע מאופטימציות שונות שחברות כרטיסי המסך עושות.

פורסם
  • מחבר

ה3dmark זה רק דוגמה מה שהשתפר זה הטיפול של הורטקס שיידרז ב10-30 אחוז  שזה אומר שיפור דיי ניכר ברוב המשחקים בעיקר ב Far Cry

בקשר לרמאות אף פעם אי אפשר להיות בטוח אבל אני לא חושב ש ATI יעשו תרגיל עד כדי כך מלוכלך

*בקשר ל4.6 אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש כי ה4.6 עשה לי בעיות פירמטתי בגללו תמחשב:\ אני אבקש מחבר שלי שקנה כרטיס דומה אבל יש לו מפרט חלש יותר

להתנדב למשימה

פורסם

מה הכוונה לא יעשו דבר כזה ? לא מזמן תפסו אותם שיש להם איזו אופטימיזציה ל AF שהם לא טרחו להודיע עליה לאף אחד.

יש ויכוח לגבי מידת ההשפעה על איכות התמונה, אבל יש הבדל (קטן ככל שיהיה).

ו ATI היו הראשונים שנתפסו על רמאות הרבה לפני אנוידיה.

פורסם

אי אפשר להיות בטוח בכלום במיוחד היום בכל השוק הזה והתחרויות המלוכלכות שיש בו.

אם כי אני לא חושב ש ATI דווקא עכשיו תשחרחר משהו עם רמאות כשפתאום יש שיפור כזה ענקי

כאשר הרמאות אז של NVIDIA עדיין יושת לנו בזיכרון...

אבל שוב, אין לדעת היום.

פורסם

איפה קנית את הכרטיס ובכמה? :)

פורסם
  • מחבר

הזמנתי במקור ב30 למאי (כן כן) מפאנדז את ה Elsa x800 pro ולאחר אינספור דחיות ולאחר שעבר הזמן המקסימלי שהובטח של 21 ימי עבודה

הוצא לי להחליף בעוד 200 שקל ל ספיר וכך עשיתי גם בגלל שספיר אחלה חברה וגם בגלל שהיא באה עם באנדל של הנסיך הפרסי(לא מעניין)

וספילנטר סאלל פאנדורה טומארו(עם סידיקי:)) אז החלטתי שההמרה שווה ושזה עדיף על לחכות עוד 8 ימי עבודה לאלסה

המחיר הסופי הוא 2793 ש"ח האלסה 2590 ש"ח

פורסם

ולא קשור כל כך לדיון אבל את הNewcastle שלך השגת בארץ?

פורסם
  • מחבר

לא

אח שלי היה בארה"ב מטעמי עבודה והביא לי את המעבד+לוח אם+זיכרונות+כמה שטויות של מודינג קנוי

באמת חבל שלא מוכרים אותו בארץ לדעתי הוא עדיף על הclawhammer

פורסם

אני מת על השמות שAMD נותנת למעבדים שלה :)

thunderbird

clawhammer

newcastle

ועוד כל מיניי

גם אינטל עכשיו יש לה שמות כאלו של שר הטבעות

elderwood

והשני שלא זוכר משהו עם grandale

פורסם

אצלי הכרטיס עושה 10370 רגיל .....שווה ואני קניתי אותו ב- 2500 ש"ח

כרטיס ביצועים רציני לכל מה שזז כיום .

פורסם

נו בטח כרטיס ביצועים רציני הוא עלה 2500 שקל פלוס מה ציפיץ לקבל MX440 עם מאוורר מהודר.

הזמנתי במקור ב30 למאי (כן כן) מפאנדז את ה Elsa x800 pro ולאחר אינספור דחיות ולאחר שעבר הזמן המקסימלי שהובטח של 21 ימי עבודה

הוצא לי להחליף בעוד 200 שקל ל ספיר וכך עשיתי גם בגלל שספיר אחלה חברה וגם בגלל שהיא באה עם באנדל של הנסיך הפרסי(לא מעניין)

וספילנטר סאלל פאנדורה טומארו(עם סידיקי:)) אז החלטתי שההמרה שווה ושזה עדיף על לחכות עוד 8 ימי עבודה לאלסה

המחיר הסופי הוא 2793 ש"ח האלסה 2590 ש"ח

זה לא הכי קשור לתרד אבל אם עברו 21 הימים שהם התחייבו לספק לך אותו ולא הודיעו לך לפני שהמוצר לא במלאי יכלת לדרוש מהם את הספיר בלי כסף אני חושב שזה הוגן בהחלט אישית הייתי תובע אותם או מבטל לחכות כול כך הרבה זמן ורק אחרי זה יגידו לי אין במלאי קצת מעצבן.

ואני עדין מצפה לתוצאות של הדרייוורים האלה מול הקודמים כדי לראות אם התרד הזה באמת שווה משהו תעשה קצת מאמץ פותח התרד הרי בשביל זה פתחת אותו לא כדי להראות תוצאת 3DMARK שלא שווה כלום בעליל.

פורסם

Nah, still the 6800GT is way preferable on the X800.

I second that Tbm, the ClawHammer is better than the NewCastle, If you get CG core you get all the advantages of the NewCastle and the famous 1Mb cache. :P Although these CPU's OC's the same when you put them under PS/LN2/DI.

פורסם

תוצאה ב-3D MARK לא משקפת דבר שכן כפי שנאמר בת'רד זה, NVIDIA רימתה בתוצאות הללו כבר בעבר ובכך הציגה תוצאות גבוהות משמעותית בתוכנה זו אך הביצועים במשחקים לא השתנו כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים