פורסם 2004 ביולי 821 שנים אני יודע שפסקורט לא טובים וc כן וc יותר מומלץ נכון?עכשיו יש את הht (היפר טרידינג) שאני רוצה לקנות עם הc כדי? או פשוט לקנות c?זה בעקרון לפנטיום 4 2.8 שאני מקבל נורא נורא בזול
פורסם 2004 ביולי 821 שנים לנסות לשכנע אותך שAMD 64 יותר טוב בהרבה? או שאתה עוד איש עקשן שלא מוכן להקשיב לאף 1?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים לנסות לשכנע אותך שAMD 64 יותר טוב בהרבה? או שאתה עוד איש עקשן שלא מוכן להקשיב לאף 1?תלוי למה הוא צריך את המחשב, ועד כמה זול זה באמת.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר ו ht זה טוב או רע?מה זה בעצם עם אפשר הסבר?יש חיסרונות?ואני קונה פנטיום 4 c ht 2.8, לוח אם בינוני, מארז בינוני, ו512 זיכרון ב2000וכמה אחריות יש לפנטיום?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מה זה נקרא לוח אם בינוני? איזה דגם?הייפר טריידין מדמה כפל מעבדים מה שבעצם מחלק את כל הפעולות לשתיים, זה עוזר לו להתמודד עם פעולות באופן יותר טובתחלס אומרים שזה מאוד עוזר הייתי הולך על זה בשקטלחבר שלי יש 2.8C HT + Abit is7E והוא ממש מרוצה סוחב לו עשר לכל השימושים
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan זה הלוח שלי ,אז עם הלוח הזה פנטיום 4 c ht 2800, מארז בינוני וזיכרון 256 כפול 2אני יכול להריץ הכול חופשי היום?ובטוחים שכדי ללכת על ht?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מה הבעיה אני לא מבין כל מעבד שתקנה היום זה עם HT אין לך הרבה אופציותהלוח אם בסדר אפילו שאישית אני מעדיף יותר את ה ABIT IS7Eדואל דידיאר בחירה טובה, תדאג שהסטיקים היו של חברה מוכרת כלשהי לא משנה איזה העיקר לא ג'נריים
פורסם 2004 ביולי 821 שנים הצ'יפסט של הלוח הזה הוא של SIS ויש אפשרויות הרבה יותר טובות כמו הP4P800 או הIS7E של אביטHT מדמה כפל מעבדים כמו שנאמר אבל זה עוזר רק כשיש לך יישומים שתומכים בזה. לרוב היישומים זה לא עוזר ולפעמים יכול לגרוע קצת (כמו במשחקים)
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אם המחשב יריץ משחקים ? מי יודע?הלוח שבחרתי לך (של אביט) וה2.8C היו פצצותאבל אתה צריך גם זיכרון וכ.מסך טובים בשביל להריץ משחקים כמו שצריך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.