עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אני עובר מנזק לכבלים - מחפש "הדרכה

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים?

ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן)

השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ?

** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם.

וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ?

אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם  Actcom מה דעתכם ?

תודה למשיבים  :)

פורסם

אתה יכול לבקש את הMOTOROLA SB5100 שאני עובד איתו והוא אחלה. יש גם את הSB4200 שנותן 3 מספרי IP במקרה ואתה צריך ::)

אני מחובר כרגע דרך 012 ולצערי כל הזמן החיבור מתנתק לי בגללם... וגם לוקח לרוב להשיג אותם הרבה זמן בתמיכה (אבל כשהם עונים הם נחמדים) - אני לא ממליץ עליהם...

פורסם

עוד לא ראיתי מודם כבלים בלי חיבור ethernet, אז כל מודם יתאים, כבלים זה לא ADSL, אין הבדלים בין המודמים כמו ב-ADSL, ועד כמה שאני יודע, אין מודמים שאפשר להפוך לנתב. חוץ מזה, לכל המודמים שראיתי היה גם חיבור ethernet וגם חיבור USB, וזה מאוד שימושי, וזה גם נותן לך לתת לשני מחשבים IP חיצוני, ואפשר עד 3 בעזרת האב\סוויץ'. אם אתה ממש חייב דגם, Motorola Surfboard 4200 עובד חלק לגמרי כבר שנה וחצי ועם נתב בחצי שנה האחרונה (ללא חיוג). אבל היום כבר לא נותנים אותו, אלא דגמים יותר חדשים

מעבר לזה, הדבר היחיד שאתה צריך לדעת על הספקים בכבלים זה שנטוויזן ואינטרנט זהב מכריחות אותך לעבוד עם חייגן, ואני לא יודע אם הנתב שלך תומך בחיוג L2TP, ובכל ספק אחר אתה יכול לעבוד בלי חייגן, מה שיעשה לך חיים קלים במיוחד בעבודה עם הנתב

עריכה - את התגובה של grave_digger ראיתי רק לאחר שהגבתי

פורסם

אני חושב שקראתי בWhatsUp שלנטוויז'ן יש תמיכה בלינוקס, אומנם היא בטח לא משהו אבל שווה לבדוק.

פורסם

מה זה חשוב אם הספק תומך בעבודה עם לינוקס? יש נתב

פורסם
  • מחבר

מה זה חשוב אם הספק תומך בעבודה עם לינוקס? יש נתב

LOL, מה לגבי DNS Lookups, SMTP, סינון פאקטים, זה מאוד משמעותי אם לספק יש מוקד תמיכה שלפחות מודע לעצם קיומה של מערכת כגון נפלאה כגון לינוקס

במיוחד אם אתה מתכוון להפעיל שרת לינוקס (כמוני).

בקיצור יש מישהו שהתחבר לאחרונה שיכול לתת לי המלצה על מודם טוב שהספקים עדיין מחזיקים אותו במלאי ?

Grave_Digger - תודה! על העצה אם מישהו לא ימליץ לי אחרת אני אתעקש על שני הסוגים הנ"ל.

פורסם

DNS Lookups, SMTP, סינון פאקטים

הנתב עושה את השניים האחרונים. לא יודע מה עם שלך, אבל שלי מתפקד כשרת DNS מצוין והפיירוול שלו מסנן לי פאקטים

ומתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה עם הגדרה של תוכנת דואר אלקטרוני? זה שזה לינוקס לא הופך את זה למסובך. גם בלינוקס יש מוזילה

פורסם
  • מחבר

יש חלקיות של צדק בדברייך.

אומנם הראוטר לא מתפקד כDNS אלא רק מפנה requests לשרת של הISP שהגדרת לו (או שהוא קיבל דרך DHCP) אבל זה טריוויאלי ולא עקרוני לדיון

מניסיון תמיד טוב שהISP יתמוך במוצהר בלינוקס - ככה גם אם אתה מסתבך במשהו תוכל לעשות להם טלפון ולך תדע אולי ה"טכנאים" שם יוכלו לעזור לך במשהו.

נחזור לשאלתי בבקשה איזה מודם על איזה ספק ??

מודה לתוהים ולטוענים (וגם לטועים שניתן ללמוד מהם  ;))

[עריכה]

HOT אומרים לי שהם יתנו לי מודם של "טריון" איך הוא ?

פורסם

בין המודמים של הכבלים אין ממש הבדל. לי היה את ה RCA, שהתקלקל אחרי כמה חודשים, אחריו ה SB4200, שגם הוא התקלקל אחרי בערך שנה ועכשיו אני עם ה Terayon (הם אמרו שזה הדגם שהם נותנים עכשיו). לא ראיתי שום הבדל בביצועים בין כל סוגי המודמים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

תגיד איזה דגם זה של Terayon ? לפחות נברר עליו קצת פרטים ;)

אגב, תוך כמה זמן הכבלים החליפו לך את המודם מרגע שהודעת על תקלה (זה קריטי לי כי אני מתכוון להריץ שרת בייתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.