פורסם 2002 באפריל 1623 שנים שלא תחשוב לרגע שאנחנו נ-פ-ג-ש-י-ם בשער!אנחנו רק עוברים באותו שערככה שאם יהיה פיגועישר הפורום ידע אם אנחנו עדיין בחיים.בוא נעשה ככהאני עולה על האוטובוס של 10 וחציבהופעה של דנה ברגר ליד הקיוסק ותשים שושנה אדומה על הראש.ססתםאבל באמת בהופעה של דנה ברגר כי למי אכפת ממנה - ליד השירותים שנמצאים בצד ימין מהשעריםכאילוהשירותים שיותר קרובים לכניסה.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אז רגע יש או אין בלי שמועות רוטריות... דיברתי עם יחצניתי האהובה והיא אמרה שהיא התקשרה למארגנים והם אמרו שיש בסוף ודיברתי עם איזה צ'יקיטה שאמרה שהורים של חברה שלה התקשרו למשטרת ראשלצ והם אמרו שאין נ.ב כן היהיהי ;D שמעתי מאחד מלוד שבגלל מכירות ממש נמוכות מכרו ב 70 ואחר כך ירדו ל 50 וזה היה היוםוממש בלאגן מה שהולך .... אבל לא יודע כנראה שיש בסוף בכל מקרה שמרו על עצמכם חבר'ה, תהנו ותחזרו בשלום!
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים לא הגיוני שימכרו במחיר נמוך כשיש סכנה שיבטלוכי הכרטיסים הם בעצם חשבונית של 110 שקלמה שיגרום להם למינוס רציני אם הם מוכרים בהפסד
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים מה זה משנה קנית תהנה :smoke: אבל התגובה שלך היא טרייה עכשיו ??? אתה לא יוצא ? עוד מעט מתחיל ... :-*
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים נכון!!! היה כיף ענק :-) ;D שמעו וזה, אני אוהב מטאל והכל אבל אין כמו מופע של BROTHERHOOD כמו רוק עצמאות עושים צחוקים הכל שמחאבל ברי סחרוף, כאילו הצילו!!! איזה שיעמום עצום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא דפק את ההופעה הכי מכוערת שראיתי בכל החיים שלי.ובואו נדבר על בנות, כמה איכותיות אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל שניה מישהי אחרת.ובקשר לשמירה :-) אולי 100 שומרים בלחץ ועוד 2 באמצע שהם בכלל מלצריות שמחלקים מים.ואולי למישהו שזיהה הייתי עם חולצה של MAYHEM.:-) חג שמייח! ;D
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים גוסט מצטער שלא הגעתי לדנה ברגר כדי להפגשפשוט הגעתי רק באמצע-סוף ההופעה שלה.ההופעות היו לא משהו בכלל.סאונד גרוע.. היהודים נשמעו מגעיל, הגבירו יותר מידי את המיקרופונים במקום את הגיטרותברי פישל בגדולהיחידים שהיו יפים זה מוקי, מוניקה סקס וחמי רודנר (שנתן הופעה טובה, חוץ משמרח את השירים המכוערים שלו)מוקימוקי היה המלך.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים היה פיצוץ לא כמו שנה שעברה אבל עדין !!!!!!!!!!!!!!!בכל מקרה על מה אתם מדברים ברי היה גדול הוא אחד מהיחידים שניגנו 9-10 שירים. זה שהוא ניגן שירים לא כל כך מוכריםזה לא אומר שההופעה לא הייתה משהו... פשוט הוא השמיע כמה שירים מהדיסק הישן שלו וכמה מהדיסק החדש שלו שלא כולם מכירים אבל הוא היה גדול !!!שייגעץ גם היו לא רעים בכלל. דפקו הופעה יפה...כנסיית השכל בכלל גדולים !!!!!!!!בדנה ברגר הייתה לי שינה טובה ... (למרות שהיא התלבשה פצצה !!!!!!!!!)מוקי היה גדול כהרגלו... ואביב גפן למי איכפת !!!!(משתמט מניאק עם פוזה)חמי רודנר היה נחמד חוץ מאיזה שיר בלוז כזה שהוא עשה שנמשך יותר מדי זמן...מוניקה סקס היו גדולים.. היהודים לא שמעתי בכלל (אבל הבנתי שהפוגו היה עצבני ביותר)ובכלל השוטרים האלה עצבנו אותי חטפתי שתי דליי מים לפרצוף !!אבל סך הכל היה סבבה...
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים אה וואלהכנסיית השכל יצאו אלופיםוברי... הכרתי את השירים, פשוט ציפיתי ליותר....חשבתי שהוא יתן את עיר מקלט אקוסטי כזהוהיו לו ממשממשממש הרבה פישולים
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים ועוד משהולמה אני צריך לשמוע מוות לערבים ביום העצמאות?!!כמה אנשים התחילו לצעוקכמובן שאני וכמה חברים ישר התחלנו לצעוק דיי לכיבוש בשיר הבאישר באו התחילו מכותוהלכוזה עצמאות זה?
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים לא שמעתי את מוות לערבים... בכל מקרה זה סתם מטומטם לצעוק את זה...בנוגע לברי הפישולים לא היו שלו..(היו כמה קולות רקע שצצו פתאום בלי קשר אבל לא כזה נורא..)וכן הוא יכל לבחור שירים טיפה אחרים ויותר מוכרים.. הייתי בהופעה שלו לפני כמה חודשיםואז הוא עשה הופעה משהו פצצה ..(כמובן שהוא הופיע עם צ'קלקה שהם בפני עצמם פשוט אדירים)הוא שר גם ניצוצות אקוסטי ואין קץ לילדות ועוד כמה מהיפים שלואבל גם אתמול הוא היה גדול לפי דעתי.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים כן, היו קצת, אבל לא משהו רציני... יכול להיות שהוא לקח אתמול מנה אחת יותר מדי... ;D
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים אנשים, ההופעה של מוקי הייתה דבר פנומנלי.פשוט נהנתי מכול שנייה.כול היתר היה סביר +.קמתי היום רק בסביבות 6 בערב.חבל שלא יצא לנו להיפגש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.