עבור לתוכן

איך עושים מסיבת רשת?

Featured Replies

פורסם

שלום,אני וחבר שלי מארגנים מסיבת רשת בבית שלי,כרגע השגנו 4 מחשבים,ויש עוד כמה חברה שבאים וגם הם מביאים

עכשיו,איך אני מחבר את כל המחשבים,כך שנוכל לעשות את מסבית הרשת

עם תוכלו לפרט על ציוד שאצטרך לקנות,והסבר קל אני יודה לכם מאוד

נ.ב. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים,עם המנהלים לא חושבים כך אקש שיעבירו

פורסם

האב, יש כאלה שיגידו לך Switch, אבל אם אתה רוצה פחות להעביר קבצים ויותר לשחק בהחלט כדאי לך ללכת על האב, הוא זול יותר ואני עשיתי מסיבת רשת והיה לי האב של 16 חיבורים כשכל החיבורים היו תפוסים ושיחקנו בכיף..

אתה צריך גם כבלי רשת ישרים (לא מוצלבים) שיתחברו מכל מחשב אל ההאב, וכמובן שיהיה בכל מחשב כרטיס רשת.

פורסם

אם היית מריץ חיפוש היית מוצא בהרבה יותר מתשובה אחת

פורסם

אצלי המסיבה הכי גדוה שהיתה היא היתה של 14 איש (והיה פצצה)

מה שעושים זה לוקחים HUB\סוייצ' ומחברים. אם אתם יותר מ8 אז צריך לשרשר אם כבל מוצלב.

באגדרות אתה פשוט שם לכל 1 IP שונה

פורסם

אצלי המסיבה הכי גדוה שהיתה היא היתה של 14 איש (והיה פצצה)

מה שעושים זה לוקחים HUB\סוייצ' ומחברים. אם אתם יותר מ8 אז צריך לשרשר אם כבל מוצלב.

באגדרות אתה פשוט שם לכל 1 IP שונה

אה?

פורסם

hub או Switch זה החלק הפשוט.

מנסיון יותר חשוב זה כבלים, כי אף פעם אין מספיק. לזכור - כל מחשב דורש לפחות שני כבלי חשמל, אחד למסך ואחד למחשב!

אז צריך לארגן הרבה כבלי חשמל, והמון מפצלים.

פורסם

הבעיה זה באמת החשמל...

אם תנסה לשים 8 מחשבים על אותה פאזה אתה בטוח תקפיץ אותה ככה שדבר ראשון אתה צריך לפחות לעשות תלת פאזי ולדאוג שהעומס יהיה שווה בין כל הפאזות

פורסם

חחח תלת פאזי למה לא תביא 60 גנרטורים

פורסם

יוווו החליטו לשגע אותי לאחרונה

אולי יש לו בבית קצת יותר מכשירי חשמל חוץ מהמחשבים ::)

כמו איזה...אולי...אני לא יודע מזגן מקרר מכונת כביסה מדיח מיבש טלויזיות

כדאי שתגיע לאלף הבא כי אצלי בבית למשל אנחנו לא עושים מסיבת רשת אבל בכל זאת יש לנו תלת פאזי(כבר מלפני 7 שנים)

פשוט אי אפשר אחרת. הפקק היה קופץ כל יומיים

פורסם

אם אתה רוצה לשתף מספר מחשבים ביחד, זה מה שאתה צריך:

1. מחשבים, שבכולם מותקן כרטיס רשת.

2. מכשיר רשת שיחבר בין כל המחשבים - HUB או SWITCH. ההבדל - HUB מעביר את המידע ממחשב אחד לכל המחשבים שמחוברים אליו (ובכך מעמיס על כולם), בעוד שה SWITCH מעביר את המידע רק למחשבי היעד (ובכך העומס קטן). מכיוון שאתה רוצה מסיבת רשת, כלומר - כולם משחקים ביחד ומקבלים את אותו מידע מכולם, לא תרגיש בהבדל, ולכן HUB הוא הבחירה הזולה (אתה צריך לשלוח מידע לכל המחשבים יחד ושכולם יקבלו אותו, אז למה לקנות מכשיר יותר יקר שיודע להפריד בין המחשבים אם אתה לא צריך את זה?). צריך שבמכשיר הרשת שאתה קונה יהיו מספיק פורטים לחיבור כל המחשבים.

3. כבלים לחבר בין המחשבים ל HUB (כבר אמרו לך שצריך כבלים ישרים ולא מוצלבים).

4. צריך להגדיר את כל המחשבים על אותה רשת (צריך לשנות את ההגדרות של כרטיס הרשת).

5. אם המתח הוא הבעיה - תעביר כבלי חשמל מנקודות חשמל אחרות בבית (שמחוברות למפסקים שונים) כדי לפצל את העומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים