פורסם 2004 ביולי 821 שנים אני קונה ספק כח חדש,האם אני יכול לבדוק את המתחים שלו שהוא מחובר לחשמל לבד (רק הספק,שום דבר אחר),אני מעוניין לבדוק מתחים ולראות אם הספק שאני מקבל זה באמת הספק שהזמנתי.לא צריך שום דבר מיוחד?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים תראה, בעקרון אתה יכול לבדוק מתחים בעזרת מולטימטר (רב-מודד), או אפילו סתם וולטמטר. אבל כדי לבוק שמה שהזמנת זה מה שקיבלת אתה יכול להסתכל על המספר הסידורי שמופיע על הספק.... : ובכל מקרה-מה יעזור לך לבדוק מתחים? כל הספקים הסטנדרטיים היום מספקים אותו דבר (ספקי ATX). יותר פשוט לבדוק את הדגם ע"י צורה חיצונית, מאווררים, כמות קבלים, סליבים (יש/אין) וכו' [כל אלה במידה וקנית ספק שאחד מהמאפיינים האלה מופיע אצלו בצורה ייחודית).
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מה פתאום לא כל ספק מספק אותם מתחיםמדריכים לבדיקת מתחים של ספק כוח:http://www.ochardware.com/articles/psuvolt/psuvolt.htmlhttp://www.driverheaven.net/guides/testingPSU/אפשר גם לבדוק אם תוכנה אבל לבדוק אם מולטימטר יותר מדוייקלבדוק מתחים לא יעזור לך לקבוע אם הספק זה מה שהזמנת אין סיבה לחנות לעבוד עלייך ובכלל בטוח רשום על המדבקה של הספק...
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מולקס זה מולקס.......אם הספק לא מספק לך 12, 5 ו-0, ואת המתחים שב-ATX, אז יש לך בעיה בלי קשר אם זה הדגם שזהמנת או לא
פורסם 2004 ביולי 821 שנים כל ספק מספק 12V/5V וכו אבל זה לא שנניח 12V זה 100% 12Vלדוגמא 12V יכול לספק 12.25/11.78 וכו
פורסם 2004 ביולי 821 שנים ברוראבל תראה מה הוא מבקש:אני מעוניין לבדוק מתחים ולראות אם הספק שאני מקבל זה באמת הספק שהזמנתי.אם הספק שלו לא נותן מתחים מדויקים (וד"א זה סביר עד גבול מסוים [נגיד 11.95 במקום 12]) זה לא ממש קשור לדגם, וזה כבר ספק דפוק.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אין שום קשר לדפוק 11.95 זה בסדר 12V ומתחים אחרים זה לא 100% V12 יכול להיות קצת פחות וקצת יותרלא בדיוק 12
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר אני בודק עם מולטימטר נכון,אבל שאלתי היא האם אני יכול לבדוק את הספק לבד (חדש פתוח מהאריזה) שהוא לבד מחובר לחשמל?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים ב-12V מותרת סטייה של עד 10% (למעלה או למטה) (כלומר 10.8-13.2V הם מתחים חוקיים)ב-5V ו-3.3V מותרת סטייה של עד 5%כל זה כתוב על המדבקה שעל הספק
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים דבר ראשון אתה צריך לבדןק אותו תחת עומס, אין משמעות לבדיקה סתם.חוצמזה, יש הרבה דברים חשובים בספק כח חוץ ממתח והם נוגעים יותר לאיכות ולנקיון של מה שהוא מוציא (למשל: כמה הוא מסנן הפרעות מהרשת והאם ההספק המוצהר הוא אמיתי). כדי לבדוק את הדברים האלה אתה צריך יותר סקופ ולא מולטימטר.
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים כיאלו - מחבר לו עומסאבל מה זה יתן לך ? כל ספק יתן לך מתחים קרובים למתחים שכתובים אליו, מה זה אומר לך אל הספק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.